PROVADA

De PROVADA is hét jaarlijkse ontmoetingspunt voor de vastgoedbranche. Tijdens drie beursdagen in de RAI in Amsterdam treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, retailers, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar. In een professionele omgeving delen zij hun plannen, ideeën en visies met elkaar.

Kortom, de PROVADA is een heel leerzame en inspirerende omgeving voor MBE studenten. Daarom probeert BOSS, in samenwerking met bedrijven, het mogelijk en betaalbaar te maken voor studenten om deel te nemen aan de PROVADA.

De PROVADA zal plaatsvinden op 30-31 mei en 1 juni 2017. De toekomst van het vastgoed staat in het teken van technologie. Zowel de bouw als het beheer van gebouwen wordt steeds meer gekenmerkt door slimme systemen, die ons leven eenvoudiger en aangenamer moeten maken. We stoppen er steeds meer techniek in en halen er steeds meer data uit. Waartoe dat leidt, mag de vastgoedbranche invullen. Daarom hanteert PROVADA in 2017 het thema: Connecting the Future!

Connecting the Future betekent ook het koppelen van de vastgoedbranche aan voorheen compleet gescheiden werelden. We zullen moeten samenwerken met bijvoorbeeld de energiesector en de auto-industrie, om de enorme potentie van technologie te benutten. Voor die belofte maakt PROVADA zich graag sterk, komend jaar en vele jaren daarna. Dus zet het in je agenda!