Savills International Business Course

Datum: donderdag 4 oktober tot vrijdag 5 oktober 2018
Tijd: 0:00 - 23:59
Locatie: London

Savills International Business Course (HBO/WO)

                               4 & 5 oktober 2018

 

Heeft vastgoed jou altijd al geïnteresseerd en overweeg jij een carrière in de dynamische wereld van het commerciële vastgoed? Wil jij weten hoe het is om te werken bij een internationale vastgoedadviseur? Tijdens ‘The Real Business Course’  in Londen krijg jij de mogelijkheid om het zelf te ervaren.

Op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober 2018 vindt ‘The Real Business Course’ plaats in Londen. Tijdens deze twee intensieve dagen maak jij kennis met Savills en de verschillende afdelingen op ons hoofdkantoor in Londen. Je gaat samen met andere gemotiveerde studenten in het bruisende hart van Londen aan de slag met een real-life case waardoor je een goed beeld krijgt van wat Savills te bieden heeft. Je leert collega’s kennen en je zal ervaren hoe het is om te werken bij Savills.

Ben jij een ambitieuze en gemotiveerde student in de laatste fase van je studie? Geef je dan snel op vóór 1 augustus 2018.

Interesse?
Ronde 1: Stuur je CV en motivatie naar vacatures@savills.nl
Ronde 2: Licht je motivatie toe in een persoonlijk gesprek vanaf 1 augustus 2018.

Solliciteren voor ‘The Real Business Course’ is mogelijk van 1 juni 2018 tot 1 augustus 2018.

Voor wie?
Je bent een student in het laatste jaar van je bachelor of master en hebt affiniteit met vastgoed. Je volgt een HBO of WO studie in de richting van Vastgoed of volgt een bedrijfskundige of economische studie.

What’s in it for you?
Wij bieden een kijkje binnen Savills, een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staat. Daarnaast bieden wij een leuke trip naar Londen aan!


Savills is continu op zoek naar nieuw talent. Maak kennis met Savills en laat zien wie jij bent!

Meer weten?
Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze recruiter Annejet Remmelzwaal via vacatures@savills.nl

Savills
Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 35.000 werknemers in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

 

Alle activieiten