BOSS Magazine

BOSS Magazine behandeld in elke editie interessante en actuele onderwerpen. Grote ontwikkelingen uit de vastgoedbranch worden komen langs, evenals verdere gebeurtenissen die relevant zijn voor Management in the Built Environment. In de Magazines komen verschillende mensen aan het woord: professoren, studenten en professionals. Door het schrijven van columns, opinie stukken of het meewerken aan interviews geven zij hun mening over het desbetreffende onderwerp.

De leden van BOSS zullen een Magazine thuis ontvangen, maar natuurlijk is er ook een digitale versie beschikbaar op deze website. Houd de website ook goed in de gaten voor previews van komende Magazines, extra informatie bij verschillende artikelen en antwoorden van de puzzels!

Ieder lid ontvangt het BOSS Magazine drie keer per jaar. Mocht je het laatste magazine niet hebben ontvangen, controleer dan of jou adresgegevens kloppen bij Mijn BOSS. Als je er niet uit komt, stuur dan een mailtje naar secretary@bosstudelft.nl en wij zullen jou verder helpen.

Read the latest Boss Magazine online: