Brink Groep

Website: http://www.brinkgroep.nl/nl/
Plaats hoofdkantoor: Leidschendam

Brink Management & Advies is onderdeel van Brink Groep. Een groep met als overtuiging dat de bouw effectiever en efficiënter kan. Brink Groep staat voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed. Naast Brink Management & Advies zijn ook Ibis, Kontek en innvire onderdeel van Brink Groep.

Brink Management & Advies richt zich op (complexe) projecten en vraagstukken in de bouw-, huisvestings- en vastgoedwereld en biedt daarvoor betrouwbare, praktische en vernieuwende oplossingen. We zijn altijd op zoek naar het evenwicht tussen de ambitieuze dromen van onze opdrachtgevers en de haalbaarheid binnen de marktomstandigheden. Daarbij analyseren we risico’s en maken ingewikkelde processen inzichtelijk. We scheppen ruimte voor onze klanten en geven ook grenzen aan om onze klanten voor fouten te behoeden.

Ons motto is: de goede dingen goed doen! We zijn altijd op zoek naar de werkelijke behoefte van onze klanten (de goede dingen) en de meest pragmatische oplossing van vraagstukken (goed doen). We bieden diensten en producten aan voor elke organisatie (grote maar ook kleinere partijen) in de keten; van ontwikkelaar tot eigenaar of gebruiker en van bouw- en infrabedrijf tot overheid. Ook beleggers, woningcorporaties, onderwijs- en zorginstellingen behoren tot onze opdrachtgevers.

Werken bij Brink groep

Brink Groep heeft ontwikkeling van haar mensen hoog in het vaandel staan. Dat vertaalt zich in de verschillende bedrijven in een veelvoud van mogelijkheden die bijdragen aan deze ontwikkeling. In elk afzonderlijk bedrijf is ruimte voor ambitie en groei, worden initiatieven enorm gewaardeerd en staat het delen van kennis (ook tussen de bedrijven van Brink Groep) hoog op de agenda. Brink Groep wil daarmee tot de beste werkgevers blijven behoren en onderzoekt met grote regelmaat of er mogelijkheden zijn voor verbetering.

We zoeken altijd afstudeerders, stagiaires, hbo’ers en academici, die thuis zijn in management en advisering en hun talent inzetten voor de ambities van onze opdrachtgevers. Interesse? Bekijk www.brinkgroep.nl

Projecten

Contact

Overgoo 5 T 070 301 53 01
 2266 JZ Leidschendam F 070 320 22 03
Postbus 177 info@brinkgroep.nl
 2260 AD Leidschendam

 

Brink Groep

Alle bedrijven