Dev_ real estate

Website: http://www.dev-realestate.com
Plaats hoofdkantoor: Woerden

Als strategische vastgoedexperts houden we van gebouwen en gebieden.  Of het nu gaat om ontwikkeladvies voor iedereen die kansen ziet, om vastgoedadvies voor eigenaren, om huisvestingsadvies voor gebruikers of om projectmanagement. We houden van vragen. En vragen achter die vragen. Hoe projectresultaat en teamontwikkeling hand in hand kunnen gaan. Van ouwe rotten en jonge helden. En we geven graag antwoorden. Daadkrachtig, toekomstgericht en ervaren in tal van sectoren.

Dev_ real estate gelooft in vooruitgang. Die bereik je, in de huidige vastgoedmarkt, alleen door samen te werken op een nieuwe, open manier. Positief, gelijkwaardig en kritisch. Waarbij het mag klikken en af en toe ook mag schuren. We werken tegelijkertijd voor eigenaren en gebruikers van vastgoed. En zien dat niet als bedreiging of conflict of interest maar juist als kans. Want vooruitgang is samen nieuwe wegen verkennen, oog hebben voor elkaars belangen, ambitieuze doelen stellen en klinkende resultaten behalen. No progress without deviation.

Wat ons strategische advies onderaan de streep oplevert? Ontwikkeling, vooruitgang en meerwaarde.


Werken bij Dev_ real estate

Als bevlogen vastgoedexperts zijn we in 4 jaar tijd uitgegroeid tot een team van 17 enthousiaste medewerkers. Ben je op zoek naar een stageplaats of afstudeeronderzoek?  Of wil je open solliciteren? Bekijk voor meer informatie en mogelijkheden op Werken bij Dev_ real estate of stuur een email naar nicejob@dev-realestate.com.


Projecten

We zijn trots op ons werk, klik hier voor meer informatie over de projecten van Dev_ real estate.

Dev_ real estate

Alle bedrijven