Dura Vermeer

Website: https://www.duravermeer.nl
Plaats hoofdkantoor: Rotterdam

Dura Vermeer is actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Dura Vermeer benut en bouwt haar 160 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van de ambities van klanten. Bouwen aan een wereld die we met een gerust hart overdragen aan volgende generaties.

Dat is waar wij als oer-Nederlands familiebedrijf voor staan. Samen realiseren we optimale woon- en werkomgevingen. Werken bij Dura Vermeer betekent werken met een diversiteit aan disciplines binnen en buiten de organisatie. Het thema ‘samenwerking’ hebben we dan ook hoog in het vaandel staan. Onze cultuur sluit hier naadloos op aan: informeel, menselijke maat, betrokkenheid, open én dit alles overgoten met de waarden van een familiebedrijf dat Dura Vermeer is.

Dura Vermeer is zich bewust van haar maatschappelijke invloed en ziet maatschappelijke verantwoordelijkheid als vanzelfsprekend. We zien dit terug in alles wat wij doen: in onze projecten, in onze organisatie, zowel direct als indirect. Dit betekent dat innovatie, een open en integere stijl van zaken doen, klantvriendelijkheid, maar zeker ook de zorg voor milieu en duurzaam ondernemen wezenskenmerken zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Dura Vermeer

Alle bedrijven