dvpc

Website: http://www.dvpc.nl
Plaats hoofdkantoor: WOERDEN

dvpc werkt in een jong en zeer ervaren team aan complexe vastgoed- en huisvestingstrajecten en adviseert daarbij een verscheidenheid aan toonaangevende opdrachtgevers. Momenteel werkt dvpc onder andere aan de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van Stibbe op de Zuidas, wordt het Holland Casino Amsterdam verbouwd, begeleidt dvpc het luxueuze Okura hotel in Amsterdam en realiseert dvpc het nieuwe Europese hoofdkantoor van Boeing en het nieuwe hoofdkantoor van ING in Amsterdam Zuidoost.

De organisatie van dvpc is opgebouwd uit vier pijlers, namelijk: ontwikkeladvies, vastgoedadvies, huisvestingsadvies en projectmanagement. dvpc zet haar adviestrajecten kracht bij door ze ook daadwerkelijk waar te maken. Door deze combinatie van advies en projectmanagement, vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie van een project, is dvpc maximaal betrokken bij de projecten.

dvpc heeft 40 jaar aan gezamenlijke kennis en kunde op het gebied van consultancy en projectmanagement. Door de diversiteit aan projecten gebeurt er veel en blijft ons werk uitdagend en dynamisch.

Wij geloven in een transparante en onafhankelijke manier van werken en met veel plezier denken wij mee en adviseren wij bij de complexe vraagstukken waar eigenaren en gebruikers van vastgoed mee geconfronteerd worden. Of het nu gaat om het onderzoeken en uitwerken van de herontwikkelingspotentie van gebouwen, de voorbereiding en aansturing van (herontwikkel)-projecten of het afstemmen van de huisvesting op een organisatie; dvpc kenmerkt zich te allen tijde door een pragmatische, no-nonsense aanpak.

 

Werken bij dvpc

dvpc is een groeiend bedrijf dat continu op zoek is naar goede en ambitieuze werknemers of stagiairs. Bekijk voor meer informatie de website of stuur een e-mail naar info@dvpc.nl. 

 

Projecten
Klik op Projecten voor meer informatie over de projecten van dvpc!

 

Contact

Westdam 3G T 030 369 05 39
 3441 GA Woerden info@dvpc.nl

dvpc

Alle bedrijven