OVG Real Estate

Projectontwikkeling opnieuw gedefinieerd
Hoe creëren we een leefomgeving waarin we ons goed voelen? OVG Real Estate vindt elke dag weer nieuwe antwoorden op deze vraag. Door bijzondere gebouwen tot stand te brengen. Door slim om te gaan met energie. Maar vooral door bestaande kaders ter discussie te stellen.
OVG is het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland, met sterke wortels in Duitsland en zojuist gestart in de Verenigde Staten. We ontwikkelen intelligente, high-tech kantoorgebouwen, altijd met een duurzaam karakter. Onze missie is om gezondere werk-, leef- en leeromgevingen te creëren door de toepassing van slimme technologie. Onze organisatie werkt met een team van ondernemende professionals, die een sterke visie hebben op ons eigen vakgebied en de wereld om ons heen. Vanuit deze visie verleggen we telkens weer opnieuw de grenzen, blijven we continu innoveren.

Projecten
Gebouwen zijn meer dan een combinatie van materialen. Het zijn omgevingen waar we elkaar ontmoeten, waar we samenwerken met collega’s, waar we worden geïnspireerd, waar we het beste in onszelf én in anderen naar boven halen. Daarom stelt OVG Real Estate de hoogste eisen aan deze plekken en is het altijd op zoek naar manieren om deze plekken groener, slimmer én aangenamer te maken.

 

OVG Real Estate

Alle bedrijven