PingProperties

PingProperties ontwikkelt onroerend goed fondsen in Nederland, waarin een select aantal strategische investeringspartners deelneemt. Onze investeringspartners zijn gerenommeerde family offices en investeringsmaatschappijen. Met deze investeerders bouwen wij een intensieve samenwerking op, waarbij zij kunnen vertrouwen op onze kwaliteiten. PingInvestors, tevens het management van PingProperties, is één van de mogelijke investeringspartners.

 

Duurzame transformaties
Wij zien dat de beleggingswaarde van gebouwen steeds meer bepaald wordt door locatie, functie en het duurzame karakter in relatie tot de tevredenheid van gebruikers. In de loop der jaren heeft PingProperties dan ook bewezen een scherpe blik te hebben voor kansrijke, rendabele revitalisaties. Zo transformeerde PingProperties vorig jaar onder meer gebouw Trappenburch in het centrum van Utrecht. Bekijk hier de video!

Een mooi voorbeeld van een succesvolle herbestemming en duurzame transformatie is gebouw Skymaster op Schiphol. Dit voormalige kantoorpand van de Immigratie en Naturalisatiedienst transformeerden wij tot Tulip Inn Amsterdam Airport hotel. Bekijk hier de video van onze opening!

 

Ons team
Met een gedegen track record, een enthousiast team en ruim 20 jaar professionele ervaring in de onroerend goed markt, heeft PingProperties een sterke positie en kritische massa opgebouwd.

PingProperties beheert op dit moment een fondsvermogen van 800 miljoen euro en is gevestigd in Amsterdam met circa 25 professionals in dienst. Onze manier van werken kenmerkt zich door transparante communicatie, creatieve oplossingen en slagvaardigheid. Dat zijn onze kernwaarden.

PingProperties

Alle bedrijven