Schiphol Real Estate

Website: http://www.schiphol.nl/B2B1/SchipholRealEstate1.htm
Plaats hoofdkantoor: Schiphol

Schiphol Real Estate is een bijzondere vastgoedonderneming. We bestaan sinds 1996 en hebben onze wortels in een van de meest gerenommeerde ondernemingen van Nederland, Amsterdam Airport Schiphol. Schiphol Real Estate, een 100% dochteronderneming van Schiphol Group, is actief op Amsterdam Airport Schiphol en op en rond de luchthavens van Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Milaan Malpensa Airport.

Op Schiphol pakken wij onze rol als vastgoedondernemer in de volle breedte op. Wij zijn ontwikkelaar. Wij verzorgen de gebiedsontwikkeling en ontwikkelen gebouwen. Wij zijn belegger. Wij beleggen in gronden en gebouwen. Daarnaast verzorgen wij het beheer en onderhoud van onze gebouwen. Wij zijn ook gastheer. Wij verhuren de onze kantoor- en bedrijfsruimten (huren zoals u wilt). Daarnaast en ontwikkelen en investeren wij in nieuwe concepten en diensten voor onze gebieden en de mensen die daar een belangrijk deel van hun tijd aanwezig zijn. Dit zijn voor ons de bouwstenen om samen met en voor onze huurders en hun werknemers een inspirerende werkomgeving te creëren.

Creating Preferred Locations

Daar gaat het ons om. Het creëren van een Preferred Location. Een werkomgeving waar onze klanten zich prettig voelen, waar ze goed kunnen werken en zaken doen. Een dynamische plek voor ondernemers, groot en klein, start-up en multinational, lokaal en internationaal. Een omgeving die je als werknemer echt beleeft en uitdaagt, met inspirerende mensen en bedrijven om je heen. Een plek die je ‘prikkelt’ en waar je naar eigen behoefte op een flexibele manier

gebruik kunt maken van de voorzieningen die Schiphol Real Estate samen met Schiphol en diverse ondernemers in horeca, vrije tijd en dienstverlening aan het ontwikkelen is.

Meer weten over Schiphol Real Estate, ga dan naar www.schipholgroup. nl/realestate

Schiphol Real Estate

Alle bedrijven