Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Syntrus Achmea Real Estate & Finance is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed en hypotheken. Wij beleggen, financieren en ontwikkelen vastgoed ten behoeve van beleggingsportefeuilles van Nederlandse pensioenfondsen. Nadrukkelijk wordt daarbij gezocht naar interactie tussen de financiële en de maatschappelijke meerwaarde van vastgoed. Wij staan voor verantwoord rendement, duurzaamheid, kwalitatief hoogwaardig vastgoed en transparantie. In Nederland zijn we de grootste vastgoedbelegger in woningen, winkels en kantoren. Daarnaast zijn we actief in Europa, Noord-Amerika en Azië. De omvang van onze totale beleggingsportefeuille is ruim 14 miljard euro.

Werken bij Syntus Achmea REAF

Als gevolg van aanhoudende groei ontstaan telkens weer nieuwe vacatures. Onder andere op het gebied van acquisitie, assetmanagement, portefeuillemanagement, accountmanagement, hypotheken, juridische zaken en communicatie.

Op dit moment staan er diverse vacatures open met standplaats Amsterdam.
Wij bieden onze vacatures aan via de website van Achmea. Op deze website kun je ook zoeken op merk, standplaats en type functie. Verder vind je hier informatie over traineeships, talentships en management development programma´s.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance

Alle bedrijven