VORM Bouw & Ontwikkeling

Website: http://vorm.nl
Plaats hoofdkantoor: Papendrecht

Vanuit de hoofdvestiging in Papendrecht bestrijken wij als bouwer geheel West-Nederland en kijken wij als ontwikkelaar naar mogelijkheden in heel Nederland. We koesteren een gevarieerde, goed gevulde orderportefeuille. Onze acquisitie is erop gericht om al jaren vooruit projecten te verwerven met het oog op de continuïteit en kiezen er bewust voor om de orderportefeuille evenwichtig samen te stellen, gericht op de gehele breedte van de markt.

VORM Holding B.V. is al bijna 100 jaar een familiebedrijf. Dit betekent dat er geopereerd wordt vanuit langdurige relaties en integrale verantwoordelijkheden.VORM is oorspronkelijk begonnen als een bouwbedrijf, omdat de term “ontwikkelaar “ simpelweg niet bestond. Vandaag de dag focust VORM zich op gehele bouwsector : woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie en renovatie.

Wij kunnen opdrachtgevers alle verantwoordelijkheid uit handen nemen door het gehele ontwikkel- en bouwproces over te nemen. Vanaf de initiatieffase tot en met de exploitatie en vastgoedbeheer. Om die reden opereren wij vaak als bouwteampartner in veel projecten.

VORM Holding B.V. bestaat uit de volgende bedrijven :

– NEXT Real Estate B.V. (Vastgoed management)
– VORM Ontwikkeling B.V. (Projectontwikkelaar)
– VORM Bouw B.V. (Aannemer)
– TransVORM B.V. (Transformatie, renovatie, vastgoedbeheer) – VOCON Engineering B.V. (Constructeur)

VORM Bouw & Ontwikkeling

Alle bedrijven