BOSS vindt in Dura Vermeer aanvullende Hoofdsponsor

BOSS heeft met ingang van 1 januari 2016 een nieuwe hoofdsponsor erbij. Dura Vermeer zal zich als één van de hoofdsponsors aan BOSS verbinden, waarmee BOSS één van de grootste ontwikkelende bouwconcerns van Nederland binnen haalt. Dura Vermeer is ruim 160 jaar actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd.

Lid van de Raad van Bestuur en tevens voorzitter van de divisiedirectie Bouw en Vastgoed, ir. Ronald Dielwart, vertelt over de nieuwe samenwerking: “Wij willen behoren tot de top 3 vernieuwers in de bouw en vastgoed. Afstudeerders en afgestudeerden kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren, omdat zij een heel andere en verfrissende kijk hebben op onze branche. Wij bieden jarenlang ervaring in het vak en zijn continu bezig met resultaat- en procesvernieuwingen. We investeren veel in digitalisering, waaronder BIM en willen hiermee voorop lopen. Op deze manier willen wij graag de toptalenten aan ons binden.”

BOSS streeft er door middel van activiteiten en evenementen naar om studenten een zo goed mogelijk beeld van de wereld van hun toekomstige collega’s te geven. BOSS voorzitter Joost Nieuwenburg ziet de nieuwe samenwerking met Dura Vermeer als een zeer waardevolle aanwinst omdat “een groot en tot de verbeelding sprekend bedrijf hiertoe veel mogelijkheden biedt”. Dura Vermeer is daarom een welkome aanvulling op de overige hoofdsponsoren.

Op dit moment kijken beide partijen hoe de samenwerking zo optimaal mogelijk ingevuld kan worden. De eerste activiteiten die samen georganiseerd worden, zullen kort na de ingang van de verbintenis plaatsvinden.

Alle nieuwsberichten