OVG Real Estate neemt deel aan International Business Tour 2016!

 

Nederlands meest vooruitstrevende vastgoedontwikkelaar OVG Real Estate neemt op woensdag 19 oktober aanstaande deel aan de 2e editie van de International Business Tour (IBT) van praktijkvereniging BOSS TU Delft. Tijdens het bezoek krijgen de geselecteerde studenten de kans om kennis te maken met het grootste Real Estate Technology bedrijf van Nederland en worden studenten meegenomen in het verhaal achter OVG Real Estate.

OVG verwierf wereldwijd haar bekendheid na de baanbrekende kantorenontwikkeling ‘The Edge’, beter bekend als het meeste duurzame gebouw van de wereld. Deze ontwikkeling is een direct gevolg uit de missie van OVG om gezondere werk-, leef- en leeromgevingen te creëren door de toepassing van slimme technologie.

De oprichter en huidig CEO, Coen van Oostrom, zag in de vastgoedwereld mogelijkheden die andere niet zagen, en heeft met zijn visie in 1997 het bedrijf OVG opgericht. De wortels van OVG liggen in Rotterdam, maar zijn door jaren heen uitgegroeid op zowel nationaal als internationaal niveau. Inmiddels heeft het bedrijf een vestiging in Berlijn, voet aan grond in New York en is er de ambitie om de komende jaren wereldwijd uit te breiden.

Tijdens de IBT zal er een rondleiding plaatsvinden door The Edge, waarna er een inhoudelijk programma zal volgen om de studenten een beeld te geven van de dagelijkse werkzaamheden binnen OVG. Tijdens dit deel zal er een presentatie volgen vanuit OVG, gewerkt worden aan een casus, en is er ruim de mogelijkheid om werknemers te spreken in een informele setting.

Ondernemend en innoverend denken stroomt bij OVG’ers door het bloed, dus wil je bewijzen dat jij dit ook hebt, of wil je simpelweg meer leren over het bedrijf? Schrijf je dan snel in voor de IBT door je CV en motivatiebrief te sturen naar secretary@bosstudelft.nl.

Bekijk ook enkele ander projecten van OVG:

 

Alle nieuwsberichten