Hoofdsponsoren

De activiteiten van BOSS worden mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren. Deze bedrijven hebben een nauwe samenwerking met BOSS, waarbij de studenten centraal staan.  

ABC Nova

ABC Nova is al geruime tijd als hoofdsponsor verbonden aan BOSS en is voortgekomen uit de fusie van ABC Management Groep en Smitshoek Melles & Partners, project- en procesmanagers. ABC Nova is een integraal adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. De project- en procesmanagers van ABC Nova zijn in staat het gehele proces van initiatief-, definitie- en ontwerpfase tot en met realisatie en nazorg in beweging te krijgen en te houden. Ondersteund door eigen specialisten op het gebied van planning, risicomanagement, bouwbegeleiding, onderhoud, kosten, juridische zaken en duurzaamheid doen zij dit altijd met de belangen van vandaag en morgen in hun gedachten.

ABCNova_logo_eind_RGB_sub_diap-724.5x430.5-c-default

 

Dura Vermeer

Dura Vermeer is sinds januari 2016 verbonden als een van de hoofdsponsoren van BOSS. Dura vermeer is één van de grootste ontwikkelende bouwconcerns van Nederland en is ruim 160 jaar actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met hun partners bieden zij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Dura Vermeer is daarmee een solide partner voor hun relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

DV-Logo1

TU Delft

BOSS is de praktijkvereniging van de afdeling Management in the Built Environment (MBE) (voormaling Real Estate & Housing) van de TU Delft. MBE is al sinds de oprichting van BOSS in 1993 actief betrokken als hoofdsponsor van de vereniging. De afdeling MBE leidt studenten op tot specialisten in de vakgebieden vastgoedbeheer, ontwerp- & bouwmanagement, gebiedsontwikkeling en volkshuivesting. MBE verzorgt onderwijs in de bachelor opleiding Bouwkunde, voert de internationale masteropleiding MBE en verricht tevens wetenschappelijk onderzoek. MBE richt zich als enige masteropleiding van bouwkunde op alle fasen van de levenscylcus van het gebouw: van initiatief tot gebruik.

TU_delft-logo