Education

 

De Education Commissie is de link tussen de studenten en het onderwijs van Management in the Built Environment en speelt hierin een belangrijke rol. De commissie bestaat uit 4 studenten en heeft 3 hoofdtaken, namelijk;

  • Het organiseren van de vak evaluaties
  • Het organiseren van inspirerende lezingen
  • Het promoten van de MBE Mastertrack

Na het einde van de semesters worden zowel de vakken als de semesters geevalueerd. Door deze evaluaties wordt de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd en verbeterd. Tijdens zo’n evaluatie zitten de course coordinator, docenten en studenten samen aan tafel en wordt de inhoud van de vakken en de ervaringen van de studenten uitgebreid besproken. De uitkomsten van de evaluaties zijn dan ook zeer waardevol voor de MBE-afdeling. Veel aspecten die in de evaluaties naar boven komen, worden het daaropvolgende jaar verbeterd.

Naast het organiseren van de evaluaties is de commissie ook verantwoordelijk voor het organiseren van inspirerende lezingen, gegeven door gastsprekers. Deze lezingen zijn vaak gerelateerd aan het onderwijs, waardoor het voor de studenten mogelijk is om de theorie van MBE te linken met de praktijk. Dit geeft de student extra inzicht en kennis over zowel zijn/haar studie als het toekomstige werkveld.

De derde taak van de commissie is het promoten van de MBE Mastertrack. Dit gebeurt op verschillende evenementen, georganiseert op Bouwkunde maar ook op de TU Delft Campus. Op deze evenementen staat de commissie klaar om vragen te beantwoorden en ervaringen te delen met toekomstige studenten. Naast deze drie hoofdtaken  organiseert de commissie ook nog andere onderwijs gerelateerde activiteiten, zoals de semester start-up en excursies. De Educatie Commissie is er dus niet voor het onderwijs maar ook om jouw studentenleven te verbeteren! 

In de MSc3 heb je de ruimte om 15ECTS aan vrije keuze in te vullen. Voor de mogelijkheden die hiervoor zijn, klik hier: BOSS info Electives

1. Chairman Britt van der Zandt
2. Lectures & Activities Sarah Heemskerk
3. Course evaluations Lisa Klatten
4. Promotion Martijn Nawroth

 

 

 

 

BOSS info Electives