Accountmedewerker – L&A Real Estate Solutions

Bedrijf: L&A Real Estate Solutions
Functie: Accountmedewerker
Niveau: Junior
Locatie: Rotterdam
Plaatsing: 08-06-2016

L&A Real Estate Solutions is op zoek naar een accountmedewerker! L&A Real Estate Solutions verenigt het beste uit de vastgoedbranche: vakkundig strategisch advies en technisch vernuft. Wij ondersteunen en begeleiden  bij allerhande vastgoedvraagstukken. Van het uitvoeren van due diligence onderzoeken tot complexe technische vraagstukken.

Het vastgoedbedrijf van onze opdrachtgever is volop in beweging en heeft behoefte aan een accountmedewerker die een klein team inclusief de DGA ondersteund en meehelpt de organisatie verder te professionaliseren.

De accountmedewerker:

  • Ondersteunt de aanpak van het portefeuille management gericht op de behoefte van de eigenaar en de gebruikers van de onroerende zaak, zowel op operationeel als commercieel gebied;
  • Verwerkt informatie afkomstig van huurders, de externe beheerders en makelaars zowel voor woningen als voor bedrijfsmatig onroerende zaken tot compacte managementinformatie;
  • Ondersteunt bij het vaststellen welke Assets en KPI’s kritisch zijn voor het realiseren van de doelstellingen;
  • Zorgt voor administratieve ondersteuning van het team, bij zowel kantoorwerkzaamheden als bij overlegstructuren en bereidt deze voor.

Kies jij voor werken bij een dynamisch particulier vastgoedbedrijf? Ben je hands-on en wil jij ervaring opdoen binnen de vastgoedsector? Kijk dan snel hier voor meer informatie over de vacature en L&A Real Estate Solutions!

Bedrijfsnaam: L&A Real Estate Solutions
Adres hoofdkantoor: Sydneystraat 154
3047 BP Rotterdam
Nederland
Postadres: Sydneystraat 154
3047 BP Rotterdam
Nederland
Contactpersoon: HR L&A
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.lna.nl/
Alle vacatures