Afstudeer stagiair(e) – CBRE (Development Services)

Bedrijf: CBRE
Functie: Afstudeer stagiair(e) Development Services
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 14-06-2016

 

CBRE is voor haar business unit Development Services op zoek naar een afstudeer stagiair(e)! CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseert onze organisatie beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. Onze activiteiten bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research.

Wij bieden jou de kans om gedurende een aantal maanden binnen een dynamische en internationale organisatie je afstudeeropdracht uit te voeren en eventueel relevante werkervaring op te doen. Hierbij word je intensief begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je dan ook actief deel uitmaken van het team.

De afdeling Development Services adviseert beleggers/eigenaren van vastgoed bij de realisatie van herhuisvestingtrajecten binnen het commercieel vastgoed, veelal kantoren. In opdracht van de eigenaar van het vastgoed houden de consultants zich in projectteamverband bezig met het initiëren en begeleiden van de projectvoorbereiding, begeleiden van het ontwerpproces, opstellen van het programma van eisen en het toezien op de uitvoering van het project conform de gemaakte afspraken. Tijdens je stage word je intensief begeleid door consultants met jarenlange ervaring op het gebied van (her)huisvesting.

Wil jij je afstudeeronderzoek uitvoeren bij de grootste en meest toonaangevende internationale vastgoedadviseur ter wereld? Wil je meer weten over werken bij CBRE? Kijk dan snel hier voor meer informatie!

 

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor: Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
Nederland
Postadres: Gustav Mahlerlaan 405
1082 MK Amsterdam
Nederland
Contactpersoon: HR CBRE
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://www.werkenbijcbre.nl/
Alle vacatures