Afstudeer/meewerkstagiair(e) Bouwinvest

Bedrijf: Bouwinvest
Functie: Afstudeer/meewerkstagiair(e)
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 18-08-2016

Bouwinvest is op zoek naar een afstudeer/meewerkstagair(e)!

Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW). In die tijd zijn we uitgegroeid tot een specialist die maatwerk biedt aan onze opdrachtgevers. Dankzij alle ervaring en kennis die we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd, is Bouwinvest uitgegroeid tot een specialist die de wereld van vastgoed en pensioenfondsen door en door kent. Wij zijn een vooruitstrevende vastgoedvermogensbeheerder, waarbij de afdeling Research bestaat uit 4 collegiale jonge enthousiaste specialisten en een afdelingshoofd. We bieden je een uitdagende en waardevolle stagetijd. Er is volop ruimte om te leren en je te ontwikkelen. Je krijgt de kans om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te oriënteren. Uiteraard krijg je een stagevergoeding. Je kunt op korte termijn starten. Het aantal dagen per week is in overleg.

Wat ga je doen
Als afstudeerstudent/ (meewerk-)stagiair werk je aan je (gezamenlijk te bepalen) afstudeerproject en/of werk je mee in het Research team. De researchafdeling vormt de hoeksteen van het beleggingsproces van Bouwinvest. Zij leveren de onafhankelijke en objectieve kwantitatieve en kwalitatieve analyses die ten grondslag liggen aan de strategische en tactische beleggingsbeslissingen.

Het onderzoeksteam evalueert beleggingsmogelijkheden voor het Investment Committee, adviseert de business units en levert nieuwe inzichten en visies op markten. Het team hanteert een grondige top-down en bottum-up benadering om tot de beste strategie te komen. Wij streven er naar te beleggen in vastgoed met stabiele lange termijn rendementen.

Spreekt het profiel jou aan en ben je geïnteresseerd in een meewerkstage? Dan komen wij graag met jou in contact. Kijk hier voor meer informatie over de vacature en Bouwinvest!

 

Bedrijfsnaam: Bouwinvest
Adres hoofdkantoor: La Guardiaweg 4
1043 DG Amsterdam
Nederland
Postadres: La Guardiaweg 4
1043 DG Amsterdam
Nederland
Contactpersoon: Babs Witteman (+31 (0)20 677 16 00)
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.bouwinvest.nl/
Alle vacatures