Afstudeeronderzoek – Bouwinvest

Bedrijf: Bouwinvest
Functie: Afstudeeronderzoek
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 11-09-2018

Wil jij bijdragen aan het ‘Paris Proof’ maken van onze kantoren? Bouwinvest Real Estate Investors is op zoek naar een technische (master) student Bouwkunde of andere vastgoedgerelateerde opleiding voor een afstudeeronderzoek naar het verduurzamen van onze kantoren.

Wat ga je doen?
Bouwinvest heeft een concrete duurzaamheidsdoelstelling voor de komende jaren. In 2020 moeten minimaal 70% van onze assets under management duurzaam zijn.  Om de afgesproken klimaatdoelstellingen van Parijs te behalen, moeten we het energieverbruik drastisch reduceren. Om aan deze doelstellingen te voldoen, hebben wij voor onze Nederlandse kantoren  het doel om 50 kWh/m2 operationeel verbruik op jaarbasis te realiseren. Jouw onderzoek is erop gericht om inzicht te krijgen in welke maatregelen nodig zijn om onze kantoren ‘Paris Proof’ te maken.

Waar kom je te werken?
Je komt werken binnen het team van het Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund, verantwoordelijk voor alle kantoorbeleggingen van Bouwinvest in Nederland.  De portefeuille omvat zeer onderscheidende kantoorgebouwen zoals, WTC The Hague, WTC Rotterdam, het Olympisch Stadion Amsterdam en Hourglass op de Zuidas dat momenteel in ontwikkeling is. De investeringsstrategie is gericht op duurzame multi-tenant gebouwen in de grote steden, in de buurt van OV knooppunten. Het team bestaat momenteel uit zeven teamleden en een manager. Er wordt op een resultaatgerichte manier samengewerkt met veel ruimte eigen initiatief.

Dutch Green Building Council
Deze opdracht doe je in samenwerking met de Dutch Green Building Council. Bouwinvest Real Estate Investors wil zich inzetten voor een versnelling van de verduurzaming van de gebouwde omgeving en is ook daarom participant van deze netwerkorganisatie die zich hiervoor  inzet. Bouwinvest neemt deel aan de werkgroep Deltaplan Duurzame Renovatie kantoren.

Wie zoeken wij?
• (Master) student Bouwkunde of andere vastgoedgerelateerde opleiding en een technische achtergrond;
• Bij voorkeur WO-niveau;
• Je hebt affiniteit met het verduurzamen van commercieel vastgoed;
• Je bent communicatief, professioneel, sociaal, leergierig en initiatiefrijk.

Wat wij jou bieden?
Bouwinvest is een vooruitstrevende vastgoedvermogensbeheerder die verduurzaming van het vastgoed hoog in het vaandel heeft staan. We bieden je een uitdagende en waardevolle afstudeerplek met volop ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je te oriënteren. Je kunt op korte termijn starten: doorlooptijd en tijdsbesteding van het onderzoek kunnen in overleg met jou worden gemaakt. Wij bieden je een stage- en reiskostenvergoeding van € 500,- per maand en een vaste begeleider om je afstuderen succesvol te maken.

Reageren
Spreekt het profiel jou aan en ben je geïnteresseerd in dit afstudeeronderzoek? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je cv met een korte motivatie naar Robert Schellekens, Sr. Technical Manager Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund NV, r.schellekens@bouwinvest.nl. Voor meer informatie kun je ook contact  opnemen; 06 57 33 88 50 of r.schellekens@bouwinvest.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Bedrijfsnaam: Bouwinvest
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Robert Schellekens
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://www.bouwinvest.nl/over-ons/carri%C3%A8re/afstudeeronderzoek-verduurzaming-nederlandse-kantorenportefeuille/
Alle vacatures