Afstudeerstage – Dev_ real estate

Bedrijf: Dev_ real estate
Functie: Afstudeeronderzoek
Niveau: Student
Locatie: Woerden
Plaatsing: 13-09-2018


Vooruitgang

Dev_ real estate is een projectmanagement en consultancy team dat gelooft in vooruitgang. Dat bereik je in de huidige vastgoedmarkt door samen te werken op een nieuwe, open manier. Positief, gelijkwaardig en kritisch. Wij werken tegelijkertijd voor eigenaren en gebruikers van vastgoed en zien dat niet als een conflict of interest, maar juist als kans. Want vooruitgang is samen nieuwe wegen verkennen, oog hebben voor elkaars belangen, ambitieuze doelen stellen en klinkende resultaten behalen. No progress without deviation.

Delen en van elkaar leren

We houden ervan om onze kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren en daarom zijn wij opzoek naar een toegewijde afstudeerder. Als jij een tof afstudeeronderwerp hebt, en je denkt dat wij van Dev_ real estate jou daar goed in kunnen bijstaan, ben je bij ons meer dan welkom! Maar we kunnen jou ook helpen met het uitdenken van een actueel en interessant afstudeeronderwerp dat past binnen één van onze 4 kerngebieden; ontwikkeladvies, vastgoedadvies, huisvestingsadvies en projectmanagement. Samen met jouw ervaren begeleider bij Dev_ ga je vervolgens op zoek naar de beste manier om je afstudeeronderzoek tot een succes te brengen.

Toewijding, betrokkenheid en bevlogenheid

Afstuderen bij Dev_ real estate betekent afstuderen binnen een jong en dynamisch bedrijf dat jou de mogelijkheid biedt om in een inspirerende omgeving te werken aan jouw afstudeeronderwerp. Dev_ real estate heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd netwerk van opdrachtgevers en adviseurs welke jij kunt benaderen voor je afstudeeronderzoek, maar wij bieden jou ook een bevlogen team dat altijd klaar zal staan om kennis te delen over ons vakgebied of met jou te sparren over je afstudeeropdracht. Tevens hebben we maandelijks de Dev_ Academy waarin we met elkaar verschillende issues uit ons vak bespreken, en waarbinnen jouw afstuderen wellicht een interessant onderwerp kan zijn.

En verder…

Ben je geïnteresseerd, zou je het leuk vinden om binnen een groep toegewijde projectmanagers aan je onderzoek te werken en lijkt dit jou een leuke manier om elkaar beter te leren kennen met het zicht op de toekomst? Stuur dan je CV en motivatie naar Mariëlle via onderstaand emailadres!

nicejob@dev-realestate.com

Bedrijfsnaam: Dev_ real estate
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Mariëlle Debrichy
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://www.dev-realestate.com/#8
Alle vacatures