Assistent projectleider – OLCO

Bedrijf: OLCO maatschappelijk vastgoed
Functie: Assistent projectleider
Niveau: Junior
Locatie: Zeist
Plaatsing: 31-01-2017

OLCO is specialist op het gebied van advies en ontwikkeling in het maatschappelijk vastgoed. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk onderwijsinstellingen, gemeenten en stichtingen in heel Nederland en België. 

OLCO is een flexibele en betrokken organisatie waarin mensen intensief met elkaar samenwerken. OLCO wil kansen benutten, kansen die leiden tot groei. Hierdoor is er behoefte aan een assistent projectleider die ons team komt versterken. De adviesopdrachten variëren van het onderzoeken van de haalbaarheid van plannen, het opstellen van Programma’s van Eisen, het adviseren over aanbestedingstrategieën en het begeleiden van dit proces door bouw- en projectmanagement. Uniek is het feit dat OLCO naast advieswerk ook zelf risicodragend projecten ontwikkelt o.b.v. geïntegreerde contracten UAV-GC. Dit door in te schrijven op Europese Aanbestedingen in Nederland en België.

Met ons team werken we op dit moment aan de volgende complexe en prestigieuze projecten:

  • Sportcomplex Hogekwartier, Amersfoort 
  • Sportcentrum Nieuw Tijenraan, Raalte
  • Combibad De Vliet, Leiden
  • Basisschool de Dijsselbloem, Leidschendam-Voorburg

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste starter die een eerste grote eerste stap wil maken in zijn carrière. Je hebt een open persoonlijkheid en bent leergierig kritisch en analytisch. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je hebt een representatief voorkomen en een flexibele instelling en houdt van hard werken. 

Ons aanbod

OLCO biedt een uitdagende werkomgeving met bijzondere projecten en opdrachtgevers. Het team, bestaand uit ambitieuze en kritische professionals, stimuleert je om te groeien. Een vaste collega in het team staat je coachend bij. De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd met de uitgesproken intentie tot voortzetting voor (on)bepaalde tijd. Het betreft een fulltime dienstverband met een goed starters salaris.

Geïnteresseerd? 

Stuur je CV en korte omschrijving wie je bent (half A4) naar info@olco.nl

Bedrijfsnaam: OLCO maatschappelijk vastgoed
Adres hoofdkantoor: Kwekerijweg 2b 3709 JA Zeist

Postadres:

Contactpersoon: M. Westra
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.olco.nl
Alle vacatures