Junior Construction Manager Huisvesting – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: Junior Construction Manager Huisvesting
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 25-01-2017

Als Junior Construction Manager maak je onderdeel uit van aan verschillende projectteams die commercieel vastgoed bouwen en verbouwen waardoor dit vastgoed stijgt in aantrekkingskracht en in waarde en weer klaar is voor de toekomst.   

Hoe ziet je dag eruit 

Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; lekker ontspannen aan de keukentafel met een goeie kop koffie. Nadat je mail is weggewerkt werk je het meer- en minderwerkoverzicht bij van een groot renovatieproject in Amsterdam. Om 13:00 heb je de bouwvergadering met de aannemer die jij moet notuleren, dus het is belangrijk dat je de feiten kent. 

’s Morgens heb je samen met je collega eerst nog overleg met de architect van een ander project om het uiterlijk van de nieuwe vliesgevel in de entreehal te bepalen. Belangrijk, want het wordt een prominent onderdeel van de manier waarop je straks het vernieuwde gebouw beleeft en het budget is beperkt, dus het is zaak dat jullie met creatieve oplossingen komen! 

Aan het einde van de dag stuur je meteen nog even het verslag rond van de bouwvergadering en vraag je twee specifieke offertes op van verschillende materialen bij gevelleveranciers. In de auto bel je met je collega om de bouwvergadering te evalueren en bespreek je de agenda van de volgende dag. 

Wat ga je écht doen 

Je gaat verschillende projectteams ondersteunen tijdens het ontwerpen en uitvoeren van renovatie- en herontwikkelingsprojecten, van het eerste initiatief tot en met de oplevering. De projecten variëren van een kleine verbouwing tot volledige nieuwbouw van bijvoorbeeld kantoren, winkels, hotels of woningen. Als Junior Construction Manager ondersteun je de Construction Manager zo veel mogelijk bij de aansturing van ontwerp- en bouwteams. Hierbij moet je denken aan de planning voortdurend bij werken en maandelijkse voortgangsrapportages schrijven. Daarnaast begeleid je tijdens de uitvoering van je projecten de bouw en zorg je dat de uitgevoerde kwaliteit overeenkomt met de contractuele afspraken die daarover gemaakt zijn. 

Wat wij je bieden

Wij bieden een baan in een commerciële, ondernemende omgeving waarbij we tijd besteden aan opleiding en waarbij er ruimte is voor je eigen ontwikkeling in de kant die je zelf kiest en invult. We geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid onder het motto “Werken bij CBRE is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma op het gebied van bouwkunde of vastgoed;
  • Je hebt affiniteit met een consultancy of ontwikkelaarsrol; 
  • Je kunt effectief schakelen tussen de vereiste niveaus van programma, project- en procesmanagement;
  • Je bent een leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking; 
  • Commercialiteit en overtuigingskracht zitten in je systeem; 
  • Je bent goed vertrouwd met de MS Office pakketten
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Een flexibele en klantgerichte instelling, creativiteit, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend. 

Het team

Het team bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en construction managers. We werken samen met weer andere teams van makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en herontwikkelen van commercieel vastgoed, die we vervolgens ook zelf uitvoeren. Wij halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

CBRE 

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over 500 kantoren adviseert onze organisatie beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. Onze activiteiten bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research

CBRE Nederland telt circa 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht onze cliënten van advies voorzien. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal.

Meer informatie/solliciteren

Wil je meer weten over werken bij CBRE? Kijk dan op werkenbijcbre.nl of reageer meteen via dezelfde website op deze vacature.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: werkenbijcbre.nl
Alle vacatures