Junior consultant duurzaamheid – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: Junior consultant duurzaamheid
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 06-04-2018

JUNIOR CONSULTANT DUURZAAMHEID (FULLTIME)
DEVELOPMENT SERVICES
AMSTERDAM

Ben jij die gedreven starter of young professional, die verduurzaming op pragmatische wijze kan integreren in verschillende projecten? Kan jij snel schakelen om slimme oplossingen voor nieuwe vraagstukken te vinden? Zorg jij ervoor dat vastgoed verduurzaamd wordt, stijgt in waarde en weer klaar is voor de toekomst? Dan biedt ons Development Services Team je de perfecte plek.


Wat ga je doen?

Als Junior Consultant Duurzaamheid bied je in de breedste zin ondersteuning aan diverse duurzame vraagstukken binnen de CBRE organisatie. Je ondersteunt de (senior) consultants bij het adviseren van eigenaren van kantoren, winkel-, logistiek- en zorgvastgoed over de verduurzaming en certificering van bestaand vastgoed.
Je wordt begeleid door consultants met jarenlange ervaring waarbij wij verwachten dat je de potentie hebt om op termijn door te groeien binnen ons team. Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in onze bedrijfsvoering. Wij besteden veel aandacht aan de opleiding van onze consultants om deze een solide basis te geven voor hun toekomstige carrière binnen CBRE. Zo maak je onderdeel uit van de Young Professionals van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Consultant Duurzaamheid eruit:
Je begint de dag met een goede kop cappuccino en je mailbox. Nadat je je mail hebt bijgewerkt stel je de rapportage samen van de BREEAM-audit van de vorige dag. Op basis van je bevindingen stel je een memo op, waarmee je de opdrachtgever informeert over de duurzaamheidsprestaties van zijn gebouw en het verbeterpotentieel.

Nadat je dit rapport hebt uitgewerkt bereid je samen met een paar collega’s het ontwerpteamoverleg van een groot renovatieproject voor. Tijdens dit overleg is jouw rol ervoor te waken dat de duurzaamheidsambities in alle verschillende aspecten van het ontwerp en proces verankerd en gedocumenteerd worden. Hoewel je je sterk maakt voor de meest duurzame oplossingen, verlies je het algemene belang van het project hierbij niet uit het oog.

In de auto naar huis bel je met de subsidieadviseur om bij te praten over de voorgang, en om af te stemmen op welke wijze de opdrachtgever in aanmerking kan komen voor subsidies voor het project. Belangrijk, omdat daarmee de duurzame ambities tegen lagere kosten waargemaakt kunnen worden.


Wat heb je ons te bieden?

– Je bent in het bezit van een WO/HBO diploma, bij voorkeur met een (bouw)technische achtergrond;
– Je hebt affiniteit met duurzaamheidsvraagstukken, en bij voorkeur kennis van BREEAM-NL In-Use;
– Je bent leergierig, kwaliteitsbewust, communicatief vaardig en gericht op samenwerking;
– Je bent probleemoplossend en hebt technisch analytisch inzicht;
– Je wil je verder specialiseren op het gebied van duurzaamheidsadvies, maar tegelijkertijd bredere kennis over de vastgoedpraktijk opdoen;
– Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke adviesvaardigheden, ook in het Engels.


Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professionals maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.


Wat wordt je team?

Het team bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en construction. Het team werkt samen met weer andere teams, bestaande uit makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en herontwikkelen van commercieel vastgoed; plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren. Wij halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid. Ons motto luidt dan ook: “Werken bij CBRE is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.


Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.


Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze recruiter Daphne Douwes beantwoordt ze graag via Daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Daphne Douwes
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures