Consultant Renewable Energy – Savills

Bedrijf: Savills
Functie: Consultant Renewable Energy
Niveau: Medior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 08-11-2017

Voor de afdeling Investments zijn wij op zoek naar een Consultant Renewable Energy.


Als Consultant Renewable Energy werk je samen in een jong, internationaal team aan de ontwikkeling van zonneparken in het landelijk gebied en adviseer je vastgoedbeleggers bij hun dakgebonden zonne-energieprojecten. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het aansturen van specifieke projectonderdelen waaronder het contact met zowel overheden als grondeigenaren, acquisitie van nieuwe projecten en business development. Je bent in staat om een zeer diverse groep van klanten te adviseren en hun belangen feilloos aan te voelen. Affiniteit met het buitengebied is vereist.

De Rijksoverheid heeft zich ten doel gesteld om in 2020 14% van de opgewekte energie in Nederland te laten zijn van duurzame bronnen, in opmars naar een volledig duurzame energievoorziening in 2050. Binnen de afdeling Investments adviseert en begeleidt Savills Renewable Energy ontwikkelaars, grondeigenaren en vastgoedbeleggers bij deze energietransitie.

Savills heeft hierin een aanzienlijk internationaal track record opgebouwd en wenst deze dienstverlening verder vorm te geven in de Nederlandse dienstverleningstak. Als onderdeel van dit team zal je een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de realisatie van dit doel.

Jij
 Je hebt een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO- of WO-opleiding;
 Je hebt bij voorkeur 1 tot 2 jaar werkervaring;
 Je bent een kandidaat die nauwkeurig en analytisch te werk gaat, ook onder tijdsdruk;
 Je bent communicatief zeer vaardig en beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;
 Je bent kritisch, commercieel en kan zelfstandig werken in de hoge mate van vrijheid die je geboden wordt;
 Je bent ondernemend, flexibel en onregelmatige werktijden zijn geen probleem;
 Je beschikt over een uitstekende kennis van Microsoft Office;
 Je hebt een relevant netwerk;
 Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Savills
Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 30.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

Interesse
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annejet Remmelzwaal. Je sollicitatiebrief met CV kun je per e-mail sturen naar: vacatures@savills.nl.

Bedrijfsnaam: Savills
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Annejet Remmelzwaal
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://savills.homerun.co/junior-consultant-renewable-energy/nl
Alle vacatures