Junior Consultant – Savills

Bedrijf: Savills
Functie: Junior Consultant
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 17-08-2018

Savills is op zoek naar een Junior Consultant voor de afdeling Building & Project Consultancy.

Savills Building & Project Consultancy begeleidt multidisciplinaire bouwprojecten en geeft technisch advies in het binnen- en buitenland. Savills voert technische due diligence trajecten uit in alle EU-landen. Een due diligence is een analyse van de staat van een vastgoedobject op technisch, milieukundig, commercieel en juridisch gebied en wordt vaak gebruikt voor een beoogde vastgoedtransactie. Savills is met name gespecialiseerd in technische due diligence trajecten maar kan ook adviseren op environmental gebied.

Als Junior Consultant ondersteun je de afdeling bij de voorbereiding en begeleiding van bouw- en renovatieprojecten en bij de technische due diligence werkzaamheden. Het technisch due diligence rapport (technisch rapport) wordt o.a. gebruikt voor het verwerven van vastgoedobjecten, krediet verstrekking of bij herontwikkelingstrajecten. De Consultants schakelen tussen de klant en de architect, adviseurs, gemeentelijke instanties en uitvoerende partijen. Daarnaast adviseren wij opdrachtgevers in het verwerven van vastgoedobjecten. Hiervoor zal je ondersteunen bij technische due diligence onderzoeken (vastgoed) en zal je helpen bij het opstellen van de rapportages (In het Nederlands of Engels).

Wat heb jij ons te bieden?

  • Een afgeronde bouwkundige of gerelateerde opleiding op HBO/ TU niveau. Bouwkunde geniet onze voorkeur;
  • 0-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • kennis van het opstellen van projectplannen, meerjarenonderhoudsbegrotingen en gebouwanalyses;
  • kennis op het gebied van duurzaamheid (EPC en BREEAM certificering);
  • planmatig, accuraat en resultaatgericht kunnen handelen;
  • een ondernemende en teamgerichte houding;
  • goede analytische en communicatieve vaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • In het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij. Als Junior Consultant maak je ook deel uit van het Savills Young Professional team, welke jaarlijks diverse activiteiten organiseren waar vergroten van netwerk, ontwikkeling en plezier centraal staat.

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 35.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Annejet Remmelzwaal. Uiteraard kun je ook direct solliciteren, stuur je sollicitatiebrief met CV naar: vacatures@savills.nl

Bedrijfsnaam: Savills
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Annejet Remmelzwaal
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://savills.homerun.co/
Alle vacatures