Junior Ontwerper / Architect – Dura Vermeer

Bedrijf: Dura Vermeer
Functie: Junior Ontwerper/Architect
Niveau: Junior
Locatie: Houten
Plaatsing: 25-08-2016

 

Dura Vermeer is op zoek naar een Junior Ontwerper/Architect voor haar vestiging in Houten! Dura Vermeer is al ruim 160 jaar actief in bouw, infrastructuur, engineering en dienstverlening. Projecten worden daarbij in opdracht van derden en voor eigen risico ontwikkeld, gerealiseerd en geëxploiteerd. Dura Vermeer is onderscheidend en gaat vernieuwend te werk. Samen met onze partners bieden wij toonaangevende, integrale en duurzame oplossingen voor uiteenlopende bouwopgaven. Wij zijn daarmee een solide partner voor onze relaties, gericht op continuïteit en duurzaamheid.

Als jonge ontwerper sta jij helemaal aan het begin van jouw carrière. Je hebt jouw diploma met enige stage ervaring op zak, je bruist van enthousiasme en je wil graag aan de slag als ontwerper en jezelf hierin door ontwikkelen. Dan hebben wij voor jou een unieke plek.

Voor onze inhouse design studio zoeken wij versterking. De design studio werkt aan ruimtelijke planning,  stedenbouwkundige plannen, gebouwen, identiteit en storytelling. We ontwikkelen visies en ideeën voor leefgebieden, zowel in een landelijke setting als in de complexiteit van de stad. Een kleine greep uit jouw werk is het ontwerpen en visualiseren van gebouwen, het programmeren en ontwerpen van wijken en buurten. Meehelpen bij tenders, actief mee-ontwerpen en samenwerken met klanten en gemeenten.

Lijkt het jou interessant om te werken voor een vernieuwende bouwer en jouw passie en drive voor architectuur, stedenbouw en landschap hier in te zetten? Kijk dan snel hier voor meer informatie over de vacature en Dura Vermeer!

Bedrijfsnaam: Dura Vermeer
Adres hoofdkantoor: Rotterdam Airportplein 21
3045 AP Rotterdam
Nederland
Postadres: Rotterdam Airportplein 21
3045 AP Rotterdam
Nederland
Contactpersoon: Levina Oversier
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://www.duravermeer.nl/
Alle vacatures