Junior Project Manager – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: junior Project Manager
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 20-03-2017

In verband met de groei van de business unit en de verdere professionalisering van de activiteiten, zijn wij per direct op zoek naar een Junior Project Manager. 

De business Unit Project Management is gespecialiseerd in de realisatie van huisvesting en het managen van het uitvoeringstraject op het gebied van projectmanagement, bouwmanagement en sitemanagement.

Als gevolg van onze integrale visie werk je als Junior Project Manager intensief samen met diverse andere business units. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE namelijk stevig verankerd. 

In multidisciplinaire teams werken wij samen, zodat wij niet afhankelijk zijn van andere partijen. Als geen ander komen wij in korte tijd tot een integrale oplossing op vastgoedvraagstukken door samenwerking met afdelingen als Agency (aan- en verhuur van commercieel vastgoed), Development Services (aanpassingen op gebouwniveau), Workplace Strategies & Design (inrichting van gebouwen).

Wij zijn op zoek naar mensen die gedreven zijn en kunnen presteren onder tijdsdruk. Je werkt in een projectteam waarin je je bezighoudt met taken als:

 • Het aansturen en controleren van leveranciers en aannemers op de bouw evenals het coördineren van de verschillende werkzaamheden op de projectlocatie (site management);
 • Het opstellen en bijhouden van uitvoeringsplanningen;
 • Het voorbereiden en ondersteunen van aanbestedingsdocumenten, zoals programma’s van eisen en bestekken;
 • Het voorbereiden, organiseren en notuleren van (bouwteam)vergaderingen;
 • Het verrichten van alle overige ondersteunende werkzaamheden rond huisvestingprojecten.

Je wordt begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed waarbij wij verwachten dat je de potentie hebt om op termijn door te groeien binnen de organisatie. 

Afhankelijk van de omvang en doorlooptijd van de projecten varieert het aantal projecten dat gelijktijdig wordt aangestuurd van 1 tot maximaal 4. Een werksituatie die jou als Junior Project Manager in staat stelt snel ervaring op te doen en nieuwe kennis te verwerven. Hiermee krijgt je loopbaan als professional een vliegende start.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in onze bedrijfsvoering. Wij besteden veel aandacht aan de opleiding van onze consultants om deze een solide basis te geven voor hun toekomstige carrière binnen CBRE. Zo maak je onderdeel uit van de  Young Professionals van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

 
Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma in een bouwkundige richting;
 • Je hebt enige kennis van projectmanagementprincipes;
 • Je gaat planmatig te werk, je bent leergierig en ambitieus;
 • Je bent een absolute teamplayer en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Als je enige (stage)ervaring in projectmanagement en in het ondersteunen in en/of uitvoeren van deelprojecten hebt is dat een pré;
 • Je hebt goede kennis van het MS Office pakket;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

 
Ons team

Project Management is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting voor kantoorhoudende organisaties. Voor vooraanstaande Nederlandse bedrijven en diverse multinationals zijn wij dé partner op huisvestingsgebied. Onze organisatie wordt gekenmerkt door haar professionaliteit, doortastendheid en focus op kwaliteit. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar mensen die passen bij dit profiel. De mensen met de juiste kwaliteiten en drive hebben daarom ook alle mogelijkheden om door te groeien naar het niveau dat zij ambiëren.

 
CBRE 

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseert onze organisatie beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. Onze activiteiten bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research. 

CBRE Nederland telt meer dan 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag Rotterdam en Utrecht onze cliënten van advies voorzien. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal.

 
Meer informatie/solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Wil je meer weten over werken bij CBRE? Kijk dan op werkenbijcbre.nl en reageer via de website op deze vacature.

Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie op je sollicitatie.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://werkenbijcbre.nl
Alle vacatures