Junior Project Manager – Savills

Bedrijf: Savills
Functie: Junior Project Manager
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 10-04-2017

Savills is op zoek naar een enthousiaste Junior Project Manager voor de afdeling Building & Project Consultancy. Savills Building & Project Consultancy begeleidt multidisciplinaire bouwprojecten en geeft technisch advies in het binnen- en buitenland.

Jij

Als Junior Project Manager ondersteun je de afdeling bij de voorbereiding en begeleiding van bouw- en renovatieprojecten. De Project Managers schakelen tussen de klant en de architect, adviseurs, gemeentelijke instanties en uitvoerende partijen. Daarnaast adviseren wij opdrachtgevers in het verwerven van vastgoedobjecten. Hiervoor zal je ondersteunen bij technische due diligence onderzoeken (vastgoed) en zal je helpen bij het opstellen van de rapportages (in het Nederlands of Engels).

Functie-eisen

  •   je hebt een afgeronde bouwkundige opleiding op HBO/ TU niveau;
  •   kennis van het opstellen van projectplannen, begrotingen, bestekvorming en planningen;
  •   kennis van contractvorming met verschillende partijen en gedegen kennis van Stabu, UAV en DNR 2011;
  •   kennis op het gebied van duurzaamheid (EPC en BREEAM certificering);
  •   planmatig, accuraat en resultaatgericht kunnen handelen;
  •   een ondernemende en teamgerichte houding;
  •   goede analytische en communicatieve vaardigheden;
  •  goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duitse taalvaardigheid strekt tot aanbeveling.

Wij

Wij bieden een afwisselende en zelfstandige baan in een internationale werkomgeving waar samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

Als Junior Project Manager maak je ook deel uit van het Savills Young Professionals team, welke jaarlijks diverse activiteiten organiseert waar vergroten van netwerk, ontwikkeling en plezier het doel zijn.

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 30.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.

Property starts with people.

Interesse

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tessa van der Minne, HR, op het telefoonnummer 020 301 20 00. Je sollicitatiebrief met CV kun je per e-mail sturen naar: vacatures@savills.nl.

Bedrijfsnaam: Savills
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.savills.nl/carriere/huidige-vacatures.aspx
Alle vacatures