Junior projectmanager – ABC Nova

Bedrijf: ACB Nova
Functie: Junior projectmanager
Niveau: Junior
Locatie: Nieuwegein
Plaatsing: 02-11-2016

Junior projectmanager ABC Nova

ABC Nova is een integraal adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. We organiseren optimale woon-, werk-, leer- en leefomgevingen en doen dit met de belangen van vandaag en overmorgen op ons netvlies. We zijn bevlogen en solide experts voor onze opdrachtgevers en stakeholders. Samen met hen behalen we toekomstgerichte, concrete resultaten.

Onze project- en procesmanagers verstaan de kunst om het gehele proces, van initiatief- definitie en ontwerpfase tot en met realisatie en nazorg, in beweging te krijgen en te houden. Ondersteund door eigen specialisten op het gebied van planning, risicomanagement, bouwbegeleiding, onderhoud, kosten, juridische zaken en duurzaamheid.

ABC Nova opereert, met zo’n 70 medewerkers, vanuit de vestigingen Amsterdam, Arnhem, Assen en Nieuwegein. In verband met de aantrekkende markt en uitdagende projecten zoeken wij per direct voor alle vestigingen een enthousiaste, proactieve junior projectmanager (m/v) fulltime (40 uur) die ons team komt versterken! Heb jij de drive, kennis en vaardigheden om onze teams te versterken, Stuur een open sollicitatie naar hrm@abcnova.nl of reageer op een van de vacatures http://www.abcnova.nl/vacatures-stages/

Bedrijfsnaam: ACB Nova
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.abcnova.nl
Alle vacatures