junior projectmanager – Draaijer + Partners

Bedrijf: Draaijer + Partners
Functie: Junior Projectmanager
Niveau: Junior
Locatie: Utrecht/Groningen
Plaatsing: 11-05-2017

Waar sta jij voor?

Je bent een nieuwsgierige, zelfstandige mensgerichte persoonlijkheid en in staat om iets neer te zetten: een bouwer”. Jouw focus ligt op duurzame prestaties vanuit eigen verantwoordelijkheid. Door jouw flexibiliteit kun je goed schakelen op verschillende klant niveaus. Je kunt niet wachten om iedere dag het verschil te maken voor de opdrachtgevers waar wij voor werken.

Wat ga je doen?

Wij creëren een inspirerende omgeving die energie geeft en die ervoor zorgt dat een mens het beste uit zichzelf kan halen. Wij dagen je uit om anders te kijken en andere vragen te stellen. Vanaf de start tot en met de oplevering van een project zorg voor je voor de coördinatie en integrale bewaking van de projectmatige beheers aspecten. Door jouw inbreng verloopt het proces succesvol. Wij verwachten ook dat je ons kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en daar in teams aan complexe opgaven werkt.

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde vastgoed en/of bouwkunde gerelateerde opleiding op hbo of wo-niveau. Bijvoorbeeld bouwkunde (eventueel aangevuld met een master), Construction Management & Engineering of Bouwtechnische bedrijfskunde.
  • Een hands-on mentaliteit
  • Een stevige technische basis is een must
  • Je bent een starter of hebt maximaal één jaar werkervaring
  • Kennis van projectmanagementmethodes, duurzaamheidtoepassingen, aanbestedingsvormen, budgetbewaking en bouw- en projectorganisatievormen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Afhankelijk van je woonplaats werk je vanuit de vestiging Groningen of Utrecht

Wat bieden wij?

Een team met enthousiaste en ondernemende collega’s waarmee je aan mooie projecten werkt. Binnen onze open en innovatieve sfeer activeren wij leiderschap, vergroten wij vertrouwen, versterken wij eigenaarschap en zetten woorden om in daden. Een persoonlijk ontwikkeltraject middels de TMA-methode waarbij jouw talenten en competenties centraal staan. Natuurlijk zijn een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij de functie inbegrepen. Maar ook; een gezellige vrijdagmiddagborrel en leuke uitjes. Ons motto: Wees wie je bent en ga uit van je eigen kracht!

Reageren?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je contact opnemen met Yolanda Nout, adviseur HRM, telefoon 06 – 29 608 873. Jouw brief waarin je een goed beeld van jezelf schetst, en een cv (bij voorkeur met foto) kun je mailen naar y.nout@draaijerpartners.nl.

Bedrijfsnaam: Draaijer + Partners
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.draaijerpartners.nl
Alle vacatures