Junior projectmanager Randstad – ABC Nova

Bedrijf: ABC Nova
Functie: Junior Projectmanager
Niveau: Junior
Locatie: Randstad
Plaatsing: 24-01-2017

ABC Nova is een integraal adviesbureau op het gebied van ruimtelijke en bouwkundige projecten. We organiseren optimale woon-, werk-, leer- en leefomgevingen en doen dit met de belangen van vandaag en overmorgen op ons netvlies. We zijn bevlogen en solide experts voor onze opdrachtgevers en stakeholders. Samen met hen behalen we toekomstgerichte, concrete resultaten.

Als junior projectmanager werk je in projectteams met alle mogelijke aspecten van proces- en projectmanagement aan zeer diverse  en aansprekende projecten in het commercieel vastgoed. Denk hierbij o.a. aan kantoren, hotels en retail.

Binnen het projectteam ondersteun je de verantwoordelijke projectmanager met een breed scala aan werkzaamheden. Zo werk je mee aan het maken van haalbaarheidsstudies, het aansturen van ontwerp- en bouwteams, opstellen van Programma’s van Eisen, en de bewaking van project beheers aspecten (GROTIK). Je werkt aan complexe en uitdagende (bouw)projecten en bent onder meer verantwoordelijk voor het tijdig en adequaat verzamelen, bijhouden, interpreteren, rapporteren en presenteren van projectgegevens. Je organiseert en notuleert diverse vergaderingen en assisteert de projectmanager bij het opstellen en controleren van fasedocumenten zoals investeringsramingen, planningen, bestekken, tekeningen en andere projectgebonden documenten. En je werkt mee bij de acquisitie van nieuwe projecten, selectieprocedures en aanbestedingen.

Ben jij op zoek naar persoonlijke en professionele groeikansen binnen een boeiende onderneming, waarin vrijheid en zelfstandigheid centraal staan. Kijk dan voor meer informatie op de site: http://www.abcnova.nl/vacatures-stages/junior-projectmanager-mv-fulltime/

Bedrijfsnaam: ABC Nova
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.abcnova.nl/vacatures-stages/junior-projectmanager-mv-fulltime/
Alle vacatures