Junior Projectmanager – Stevens Van Dijck

Bedrijf: Stevens Van Dijck
Functie: Junior Projectmanager
Niveau: Junior
Locatie: Zoetermeer
Plaatsing: 02-11-2016

 

logo_svd-rgb-large

Stevens Van Dijck 

Stevens van Dijck is een zelfstandig, onafhankelijk en landelijk werkend adviesbureau op het gebied van bouwmanagement, huisvestingsadvies en vastgoedadvies. Onze bedrijfsfilosofie is gesponnen rondom immateriële waarden. Stevens Van Dijck wil een corporate community zijn waaraan medewerkers zich hechten en waarmee ze zich identificeren. Waar ze zich thuis en geïnspireerd voelen en uitgedaagd worden. Waar samenwerken en van elkaar leren voorop staat in plaats van ten koste van elkaar werken aan de carrière. Waar respect voor elkaar de boventoon voert. Omdat medewerkers de dragers van deze cultuur zijn, selecteert Stevens Van Dijck alleen medewerkers die deze cultuur omarmen en versterken. Die cultuur uit zich ook in de wijze waarop wij samenwerken met opdrachtgevers en andere projectpartners. Wat onder meer in het motto “samenwerken met ambitie” tot uitdrukking komt.

Junior Projectmanager m/v

Zoek jij een leuke baan? Daar kunnen wij je aan helpen! Wij zoeken een nieuwe collega, een junior projectmanager die zin heeft in een afwisselende functie, waarbij zelfstandig werken, veel verantwoordelijkheid, ontplooiingskansen, leren en een leuke sfeer de kernwoorden zijn. We denken aan een tijdsbesteding van 40 uur per week. 

Kom naar onze sollicitatieborrel!

Heb jij een geschikte opleiding (HTS bouwkunde of WO). Kom dan naar onze “sollicitatieborrel” op vrijdag 18 november 2016 vanaf 15.30 uur op ons kantoor te Zoetermeer. Ontmoet je toekomstige collega’s en wij vertellen je graag alles wat je wilt weten over de functie.

Wil je informatie, bel dan met Bram Priem 06-51687238 of Stefano Delea 06-12963645. Mailen mag ook, contact@stevensvandijck.nl

Is dit iets voor jou? Vertel ons in een half A4tje wat je zoekt en wie je bent. Voeg je cv toe en meld je per e-mail vóór 11 november a.s. aan voor de sollicitatieborrel!! 

Stevens Van Dijck heeft vestigingen in Amersfoort, ’s-Hertogenbosch, Leeuwarden en Zoetermeer. 
Kijk voor meer informatie http://www.stevensvandijck.nl
Bedrijfsnaam: Stevens Van Dijck
Adres hoofdkantoor: Zoetermeer
2701 AA
Nederland
Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.stevensvandijck.nl
Alle vacatures