Junior Projectontwikkelaar – Stevast Baas & Groen

Bedrijf: Stevast Baas & Groen
Functie: Junior Projectontwikkelaar
Niveau: Junior
Locatie: Capelle aan den IJssel
Plaatsing: 09-07-2018

 

Wij zoeken per direct een junior projectontwikkelaar die gedreven is om binnen korte tijd zelfstandig projecten te kunnen ontwikkelen. Het takenpakket is zeer divers en de job uitdagend. Je hebt vanuit je opleiding al veel geleerd over vastgoed, waarmee je een vliegende start kan maken. Graag leiden wij jou verder op tot een volwaardige projectontwikkelaar.

DE FUNCTIE

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste full-time junior projectontwikkelaar. Als junior projectontwikkelaar heb je een breed en afwisselende takenpakket. Je werkt samen met een van de directieleden of ontwikkelaars aan verschillende projecten. Zo krijg je de begeleiding en hulp om de projecten uit te werken en naar de eindstreep te brengen. Wij leiden je op in de verschillende fases van projectontwikkeling met het doel om je binnen een afzienbare tijd zelfstandig projecten te kunnen laten ontwikkelen.

Als projectontwikkelaar ben je een belangrijke schakel tussen de gemeente, ontwerpers, technische adviseurs en de aannemer. Het is van belang dat je je inleeft in het project en zorgt voor een correcte vertaalslag van initiatief, naar definitief ontwerp en uiteindelijk uitvoering. Daarbij gaat het in hoofdlijnen om voortgang, opbrengsten, kosten, kwaliteit en communicatie. Het beste resultaat bereik je door samen te werken met alle partijen.

Uiteindelijk werk je er naar toe om de belangrijkste facetten van projectontwikkeling je eigen te maken: doelgroep bepaling, financiële projectexploitaties, contractmanagement, risicomanagement, marketing, verkoop, techniek, contracteren bouwer, projectbewaking. Het vastgoed dat je ontwikkelt zal divers zijn van klein projecten tot grote gebiedsontwikkelingen, binnenstedelijk tot uitleglocaties, starterswoningen tot villa’s.

Oftewel het takenpakket is gevarieerd en de job uitdagend!

 

Wat zoeken wij:

Je hebt leren projectmatig te werken, je hebt een commercieel hart en je bent in staat om buiten de geijkte paden te denken. Daarnaast verwachten wij een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en een gedreven persoonlijkheid, die van aanpakken houdt.

Wij bieden een veelzijdige functie, waarbij je snel zelfstandigheid krijgt in een organisatie met korte lijnen, een informele cultuur en collegiale sfeer.

STEVAST BAAS & GROEN IN HET KORT

Stevast Baas & Groen is een zelfstandige projectontwikkelaar. De projecten die wij ontwikkelen zijn zeer divers, van enkele woningen tot complete gebiedsontwikkelingen. Wij richten ons met name op het (Turn-Key) ontwikkelen van woningbouw opgaven, maar ook gebouwen met maatschappelijke of commerciële doeleinden en verschillende combinaties, zijn onder onze regie gerealiseerd.

JOUW PROFIEL

 • Een afgerond HBO/WO opleidingsniveau, richting Bouwkunde of Real Estate Management of Management in the built environment
 • Startend of je hebt maximaal 3 jaar gewerkt in bouw en/of vastgoed gerelateerde projecten
 • Affiniteit met woningbouwprojecten
 • Je bent planmatig en analytisch sterk
 • Je beschikt over een hoog abstractieniveau
 • Je hebt een sterk cijfermatig inzicht
 • Je bent een vlotte contactuele en communicatief sterke persoonlijkheid
 • Je bent vaardig met de gebruikelijke computerprogramma’s (Outlook, Excel, Word, PowerPoint, Autocad, Photoshop)
 • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in de Nederlandse taal
 • Gevraagd wordt er om veel flexibiliteit, creativiteit en doorzettingsvermogen
 • Je bent zelfstandig en neemt initiatieven
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam.

WIJ BIEDEN

 • Een gave startersfunctie in een dynamisch bedrijf
 • Een aanstelling die zo spoedig mogelijk kan plaatsvinden.
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Daarbij een plek en opleiding om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen

SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende en boeiende baan en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan jouw CV met een interessante motivering naar info@stevast.nl.

Deze vacaturetekst zegt natuurlijk lang niet alles. Voor meer informatie of vragen over deze vacature neem dan contact op met Joris Stouten: telefoon 06-34 09 91 69 of via email j.stouten@stevast.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

www.stevastbaasengroen.nl

Bedrijfsnaam: Stevast Baas & Groen
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Joris Stouten
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures