Junior Research Consultant – Savills

Bedrijf: Savills
Functie: Junior Research Consultant
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 14-11-2018

Savills is op zoek naar een Junior Research Consultant!

Wil jij alles weten over de vastgoedmarkt? Vind jij het leuk om (strategische) vraagstukken voor onze collega’s en klanten op te lossen? Haal jij energie uit het maken van hoogwaardige analyses en rapportages en het verder bouwen aan een afdeling? Dan is de functie van Junior Research Consultant de perfecte start van jouw carrière.

De afdelingen

De research afdeling en de consultancy afdeling werken nauw met elkaar samen. In deze functie werk je voor beide afdelingen.

De afdeling Research doet onderzoek naar alle aspecten van de vastgoedmarkt. Op basis van marktkennis en data formuleert de afdeling alle trends en ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. De informatie wordt onder andere verwerkt in aansprekende onderzoeksrapporten, die we verspreiden onder onze klanten. Onze onderzoeksresultaten zijn essentieel voor de besluitvorming van onze klanten en collega’s. Om onze dienstverlening tot een hoger niveau te tillen zijn wij op zoek naar versterking.

De afdeling Consultancy adviseert klanten bij strategische vastgoedvragen. De vraagstukken lopen erg uiteen; van marktanalyses en advisering bij aankoopbeslissingen van beleggers tot vraagstukken van gemeentes hoe zij hun vastgoedbezit kunnen optimaliseren. De afdeling Consultancy groeit. Om bestaande en nieuwe klanten te bedienen, is zij op zoek naar uitbreiding van het team.

Wat heb jij ons te bieden?

  • Afgeronde wetenschappelijke opleiding (planologie, sociale geografie, economie, real estate, housing, bedrijfskunde (MBA), business analytics etc.);
  • 0 – 2 jaar werkervaring;
  • In staat om snel data te verwerken en om te zetten naar vlijmscherpe analyses;
  • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en je kan nauwkeurigheid combineren met het werken met deadlines;
  • Je weet prioriteiten te stellen, bent integer, creatief, gedreven en enthousiast;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels;
  • Goede kennis van Microsoft Office (met name Excel en Access), ervaring met InDesign en GIS is een pré;

Wat ga je doen?

Je verdiept je continu in de actualiteit van de vastgoedmarkt en verwerkt deze informatie in onze database. Daarnaast ondersteun je onze specialistische teams, schrijf je vlijmscherpe marktanalyses voor klanten en draag je bij aan het schrijven van publicaties die met grote regelmaat het (inter)nationale nieuws halen. Verder help je mee aan het professionaliseren van de afdeling in de brede zin. Vanuit de afdeling consultancy ondersteun je bij het beantwoorden van strategische vraagstukken van onder andere beleggers, ontwikkelaars en gemeentes.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Als Junior Research Consultant maak je ook deel uit van het Savills Young Professionals team, dat jaarlijks diverse activiteiten organiseert waar vergroten van netwerk, ontwikkeling en plezier het doel zijn.

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 35.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

Interesse

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annejet Remmelzwaal via vacatures@savills.nl.

Bedrijfsnaam: Savills
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Annejet Remmelzwaal
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://carriere.savills.nl/junior-research-consultant/nl
Alle vacatures