Junior Retail Consultant – Retail Management Center

Bedrijf: Retail Management Center
Functie: Junior Retail Consultant
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 11-08-2016

 

Het Retail Management Center is op zoek naar een Junior Retail Consultant!

Wie zien wij
Wij zijn het Retail Management Center. Misschien wel het beste retailadviesbureau van Nederland. Onze adviestrajecten zijn meestal afgestemd op een specifieke vraag. Van het uitwerken van een Retailvisie voor een stad of een winkelgebied met bijbehorend actieplan tot het opmaken van een Masterplan Retail: de invulling van een te ontwikkelen gebied met bijvoorbeeld winkels en dienstverlening. Waar het telkens om draait in onze retailadviestrajecten is het vertalen van consumentengedrag en retailtrends naar detailhandel- of dienstverleningsomgevingen.

Jouw rol
In jouw adviesrol weet je jouw kennis over de gebouwde omgeving, consumenten- en retailtrends en onze unieke druktedata om te zetten in rapportages, visualisaties en adviezen die meerwaarde bieden voor onze klanten. Van big data naar beleid in de winkelstraat. Daarnaast ben jij de schakel tussen de technische dataleverancier CityTraffic en de klanten van Retail Management Center. Bijt jij je bijvoorbeeld graag vast in vragen als; hoeveel bezoekers trekt de Rotterdam Marathon en wat betekent dit voor de stad? Of denk jij te weten hoe de toekomst van winkelgebieden eruit ziet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bieden we
Je krijgt bij ons alle mogelijkheid om mee te werken aan adviestrajecten, productontwikkeling en het bedenken van nieuwe toepassingen van onze data. Binnen een klein team van analisten en consultants, word je opgeleid ‘on the job’ en ben jij al snel diegene die naar klanten gaat en de data kan toelichten. We leren je veel over retail en de toekomst van winkelgebieden. Kortom een plek voor iemand die op zoek is naar een klein, innovatief en smart team van professionals die jou veel kan leren en waarvan wij ook veel kunnen leren.

Ben jij geïnteresseerd in retail en wil jij hierover binnen een deskundige en innovatieve werkomgeving jouw bijdrage leveren? Kijk dan snel hier voor meer informatie over het bedrijf en de vacature!

Bedrijfsnaam: Retail Management Center
Adres hoofdkantoor: Koningin Wilhelminaplein 2-4
1062 HK Amsterdam
Nederland
Postadres: Koningin Wilhelminaplein 2-4
1062 HK Amsterdam
Nederland
Contactpersoon: Carine Ghazzi
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.rmc.nl/
Alle vacatures