Junior Taxateur – Savills

Bedrijf: Savills
Functie: Junior Taxateur
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 15-08-2017

Voor de afdeling Valuation zijn wij op zoek naar een Junior Taxateur

Het Valuation team taxeert alle type commercieel vastgoed inclusief de reguliere beleggingscategorieën kantoren, logistiek, winkels en woningen. De klantenkring is breed, net als de range aan taxatieproducten. Het team adviseert institutionele en particuliere beleggers, projectontwikkelaars, financiers, eindgebruikers en overheden.

De taxateurs werken nauw samen met andere afdelingen binnen de organisatie. Deze samenwerking leidt tot de meest actuele kennis van de lokale, nationale en internationale vastgoedmarkten en de meest professionele waarderingen van vastgoedobjecten en -portefeuilles. De afdeling Valuation is een jong en ambitieus team. 

Als Junior Taxateur maak je deel uit van het Valuation team. Je wordt opgeleid door een Senior Taxateur die jou intensief zal begeleiden tijdens de start van jouw loopbaan. Als Junior Taxateur ondersteun je dan ook de Senior Taxateur van A tot Z: (gezamenlijk) voorbereiden van offertes, inspecties uitvoeren, alle relevante informatie verzamelen tot voorbereiden van de berekeningen en bewaken en nakomen van de deadlines. 

Functie-eisen

  • Een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO of WO opleiding;
  • 0-2 jaar werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Analytisch sterk en kan uitstekend werken met Excel;
  • Je bent een kandidaat die nauwkeurig te werk gaat, houdt van een uitdaging en goed kan samenwerken. 

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Als Junior Taxateur maak je ook deel uit van het Savills Young Professionals team, welke jaarlijks diverse activiteiten organiseert waar vergroten van netwerk, ontwikkeling en plezier het doel zijn.

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 30.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

Interesse?

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar vacatures@savills.nl t.a.v. Tessa van der Minne. Uiteraard kun je ook direct solliciteren, stuur je sollicitatiebrief met CV naar: vacatures@savills.nl.

Bedrijfsnaam: Savills
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures