M3V – Aanbestedings- en Contractmanager

Bedrijf: M3V
Functie: Aanbestedings- en Contractmanager
Niveau: Junior
Locatie: Arnhem
Plaatsing: 29-12-2016

M3V en Maatschappelijk Vastgoed

M3V regisseert life cycle managementprojecten en -processen voor Maatschappelijk Vastgoed. Dat begint bij de eerste prille ideeën over nieuwe huisvesting en dat eindigt decennia later. En ja, de bouwwereld is traditioneel. Maar nee, de wereld van het maatschappelijk vastgoed is allesbehalve saai. Integendeel zelfs! De gebieden waarop M3V actief is, zijn juist volop in beweging en vernieuwend. Om eerlijk te zijn: we hebben zelf hard meegewerkt om een vernieuwende en eigentijdse aanpak van de grond te tillen! Ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed moest gewoon een keer anders. En eigenlijk is de M3V aanpak helemaal van deze tijd. Customer Value voor alle stakeholders staat daarbij op nummer één. Dat betekent vooral ontwerpen, bouwen en managen vanuit de gebruikersbehoefte. Nu en voor de toekomst. Dat vereist visie, lef en daadkracht. En precies dat maakt de M3V aanpak zo uniek en vernieuwend.

Werken bij M3V

Werken bij M3V betekent werken bij een bureau met een creatieve en vernieuwende aanpak. Je krijgt een zelfstandige en veelzijdige functie. Je werkt voor (en misschien ook wel bij) uiteenlopende opdrachtgevers. Soms alleen en vaak samen met anderen. Aan de ene kant verwachten we teamspirit van je en aan de andere kant verwachten we dat je input levert aan het team en nieuwe initiatieven ontwikkelt.

Werken bij M3V betekent dat je professionele inbreng levert aan ons primaire bedrijfsproces en tegelijkertijd kan je iedere dag nieuwe ervaringen toevoegen aan je eigen competentieprofiel.

De M3V Aanbestedings- en Contractmanager

Je voert voor o.a. gemeenten en onderwijsbesturen het aanbestedings- en contractmanagement over ontwerp en realisatie van onderwijsgebouwen, MFA’s en sportvoorzieningen uit.

M3V profileert zich op dat vlak als een slim, creatief en vooral vernieuwend bureau. Zo hebben we het eerste Living Building Concept gebouw tot stand gebracht, de eerste TCO-aanbesteding in Nederland ontwikkeld, etc. Van de nieuwe collega verwachten we een actieve bijdrage aan het verder ontwikkelen en verbeteren van onze producten en diensten.

Je werkt ook mee aan commerciële activiteiten.

Jouw profiel

Voor deze functie zijn we op zoek naar een nieuwe collega met enige jaren relevante werkervaring en iemand die vooral goed past in het team. Je bent nieuwsgierig en kritisch van aard. Je houdt van afwisseling en je bent in staat om snel te schakelen. Werken in bestuurlijk complexe omgevingen beschouw je als een uitdaging.

We zijn vooral ook erg benieuwd naar het verhaal achter de vrouw/man. Wat doe je als je niet aan het werk bent? Heb je een (al dan niet bestuurlijke) maatschappelijke drive? Hoe sta je in het leven? Over wat voor netwerk beschik je en waarom ziet jouw netwerk er zo uit? En misschien vind je het ook wel erg leuk om kennis over te dragen tijdens trainingen, presentaties en workshops. Vertel het ons!

Vanzelfsprekend willen wij ook van jou leren en zijn dus benieuwd naar jouw competenties. Waarschijnlijk heb je een afgeronde academische opleiding op het gebied van Technische Bedrijfskunde of Bouwkunde. Je hebt expertise en ervaring op het gebied van aanbestedings- en contractmanagement, de toepassing en beheersing van UAV-gc contracten, de wet- en regelgeving voor aanbestedingen. Vanzelfsprekend bezit je over (project) managementvaardigheden en door je persoonlijk optreden straal je gezag uit.

Je bent ondernemend, voortdurend op zoek naar kansen en levert op die manier ook een commerciële bijdrage.

Je beschikt over een relevant netwerk of kunt dat snel opbouwen.
Reageer!
Spreekt de functie je aan en ben je nieuwsgierig geworden? Solliciteer! Er is één maar…..: je moet ons overtuigen op een verfrissende en nieuwe manier. Met een gedownloade standaard sollicitatiebrief kom je niet weg!

M3V is vernieuwend en hanteert een verfrissende aanpak. ‘Copy-paste’ hoort daar niet bij. Maak een aansprekende Prezi of PowerPoint presentatie, maak een film of schrijf een blog of column en inspireer ons met jouw sollicitatie. We kijken er naar uit!

Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Harry Vedder van M3V (vedder@m3v.nl, 06-29077222).

Bedrijfsnaam: M3V
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://m3v.nl/site/
Alle vacatures