Meewerk student/stagiair(e) met afstudeermogelijkheid – Urban Industrial

Bedrijf: Urban Industrial
Functie: Meewerk student/stagiair(e)
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 01-07-2016

 

Urban Industrial zoekt een meewerkende student/stagiair met afstudeermogelijkheid! Urban Industrial is een jong en dynamisch investeringsplatform dat zich richt op industrieel en logistiek vastgoed. Hierbij wordt Amerikaans pensioengeld voor de lange termijn belegd in Nederland. Inmiddels is de portefeuille flink gegroeid (binnen een jaar is een portefeuille opgebouwd van EUR 100 mln) in het light industrial segment. Met de aanwezige financiële slagkracht gecombineerd met product- en marktkennis wordt er de komende jaren het bestaande platform verder uitgebouwd. Om deze groei te bewerkstelligen breiden wij ons team (momenteel 7 man) uit en zijn wij op zoek naar een hands-on student die graag werkervaring op wil doen bij een snelgroeiende vastgoedinvesteerder.

De werkzaamheden zullen ondermeer bestaan uit het ondersteunen bij het opstellen van financiële rapportages (kwartaal/jaar rapporten) en huurfacturen, betalingen van servicekosten-afrekeningen,
het maken van (vastgoed)analyses en het in kaart brengen van nieuwe investeringsmogelijkheden. Tevens zul je betrokken worden bij verschillende commerciële activiteiten zoals het voeren van gesprekken met huurders (huurcontract-onderhandelingen, verbouwingen, etc) en wordt je betrokken in aan- en verkoopprocessen. Kortom, een breed takenpakket waarbij alle facetten van het investeren in vastgoed aan bod zullen komen waardoor je een uniek ‘kijkje in de keuken’ krijgt en relevante vastgoedervaring op gaat doen. Je zult een essentieel onderdeel van het team worden.

Doordat wij dicht op vastgoedtransacties en de markt zitten, en hiermee over de nodige informatie en kennis beschikken, biedt Urban Industrial tevens de mogelijkheid tot het (zelfstandig) schrijven van een scriptie.

Heb jij financiële interesse en wil jij werken in een dynamisch bedrijf? Kijk dan snel hier voor meer informatie!

Bedrijfsnaam: Urban Industrial
Adres hoofdkantoor: Apollolaan 151
1077AR AMSTERDAM
Nederland
Postadres: Apollolaan 151
1077AR AMSTERDAM
Nederland
Contactpersoon: Urban Industrial (020 - 3031405)
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.urbanindustrial.nl/
Alle vacatures