Meewerkstage Property/Asset Management – Inside Investments

Bedrijf: Inside Investments
Functie: Meewerkstage Property/Asset Management
Niveau: Student
Locatie: Hilversum
Plaatsing: 16-06-2016

GEDREVEN EN ZELFSTANDIGE WO’ER GEZOCHT VOOR EEN MEEWERKSTAGE

Inside Investments N.V. is op zoek naar een gedreven en zelfstandige WO’er die graag ervaring op wil doen in de vastgoedmarkt door middel van een meewerkstage. Inside Investments N.V. is een niet beursgenoteerd vastgoedfonds met 150 private beleggers. Het fondsvermogen bedraagt circa €110 mln en is belegd in 23 objecten bestaande uit winkelcentra, kantoren en bedrijfsruimte verspreid over Nederland. Het fonds heeft meer dan 100 huurders. Inside Investments N.V. houdt kantoor in Hilversum. Voor meer informatie bezoek www.insideinvestments.nl

Met de verslechtering van de vastgoedmarkt zijn er een aantal spannende uitdagingen ontstaan voor het fonds. Uitdagingen zoals een verouderd winkelcentrum in Lelystad dat niet meer van deze tijd is, een her-ontwikkeld winkelcentrum in Beverwijk waar de verhuur niet lekker loopt en een complete renovatie van een kantoorpand in hartje Utrecht.

Wij geloven dat met de juiste dosis energie, visie en creativiteit deze uitdagingen omgedraaid kunnen worden naar een haalbare casus voor de toekomst. Als stagiair zorg jij ervoor dat dit mogelijk wordt.

Je wordt onderdeel van een team bestaande uit 6 mensen die samen de portefeuille runnen. Er wordt een sterke proactieve houding verwacht, een grote mate van zelfstandigheid, focus op kwaliteit, abstract denk vermogen en cijfermatig inzicht. De taken doorkruisen de gebieden Portfolio Management, Asset Management en Property Management.

De stageplaats is per half augustus/begin september 2016 beschikbaar.

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan je motivatie en CV naar ons op. Ook voor vragen kun je contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Organisatie: Inside Investments
Postadres: Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Nederland
Contactpersoon: Floris Haentjens
Telefoon: 0613286639
E-mail: fhaentjens@insideinvestments.nl
URL: www.insideinvestments.nl

 

 

Bedrijfsnaam: Inside Investments
Adres hoofdkantoor: Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Nederland
Postadres: Koninginneweg 11
1217 KP Hilversum
Nederland
Contactpersoon: Floris Haentjens (06 13 28 66 39)
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.insideinvestments.nl/homepage/
Alle vacatures