Real Estate Corporate Finance Traineeship – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: Real Estate Corporate Finance Traineeship
Niveau: Junior
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 15-08-2017

Wil jij werken bij de grootste en meest toonaangevende internationale vastgoedadviseur ter wereld? Ben je gedreven, analytisch en ambitieus en wil je binnen het vastgoed jouw financiële en commerciële kwaliteiten benutten? Dan is het CBRE Real Estate Corporate Finance Traineeship iets voor jou! 

Het Traineeship

In 2015 is CBRE gestart met het Real Estate Corporate Finance Traineeship. In dit Traineeship staat brede ontwikkeling en persoonlijke groei centraal. Het is een tweejarig traject waarin je rouleert tussen verschillende afdelingen waar je op dat moment als volwaardig teamlid aan de slag gaat. Afwisselend tussen de afdelingen Capital Markets, Valuation Advisory, Capital Advisors of Debt & Structured Finance. 

Naast het ontdekken van persoonlijke talenten, komen de volgende deelgebieden aan bod:

 • Investments
 • Valuations
 • Equity Placement
 • Debt & Structured Finance

Internationaal karakter

Tijdens dit Traineeship ontmoet je het Real Estate Capital Markets team in Londen en krijg je tevens de kans om de internationale allure van CBRE te proeven.

Ontwikkeling
Naast “learning on the job’ neem je deel aan een intensief opleidingsprogramma. Dit programma is gericht op de ontwikkeling van competenties (vakinhoudelijk en persoonlijk) die van belang zijn voor een vastgoedspecialist in Real Estate Corporate Finance. Het programma bestaat uit diverse onderdelen die je samen met de andere trainees volgt.

 • Vakinhoudelijk ontwikkeling; je krijgt diverse trainingen aangereikt die jou helpen bij het ontwikkelen relevante Real Estate Finance tools;
 • Persoonlijke effectiviteit; door middel van diverse trainingen krijg je inzicht in je persoonlijk kwaliteiten en aandachtspunten die jou helpen bij het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

What’s in it for you?

 • Je maakt kennis met diverse afdelingen binnen CBRE;
 • Je opdrachten zijn afwisselend en uitdagend;
 • Je doet kennis en ervaring op binnen diverse Real Estate Corporate Finance deelgebieden;
 • Je hebt een snelle leercurve door:

– de diversiteit van de deelgebieden
– het intensieve opleidingsprogramma

– het concreet meewerken aan projecten

– intensieve begeleiding;

 • Je bouwt in korte tijd een groot netwerk op binnen CBRE;
 • Na een positieve afronding van het Traineeship maak je direct promotie naar Consultant.

Tijdens je carrière binnen CBRE, maak je automatisch naast het Traineeship onderdeel uit van de  Young Professionals van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een WO diploma, bij voorkeur Finance en/of Investment, maar GEEN must;
 • Je bent analytisch sterk en gaat gestructureerd te werk; 
 • Je toont initiatief en je hebt een commercieel inzicht;
 • Je bent vasthoudend, gedreven en resultaatgericht;
 • Je werkt accuraat en je hebt een goed besef van kwaliteit; 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf goed presenteren;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt ook de nodige teamgeest;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van Excel;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

De teams

Capital Markets

De afdeling Capital Markets bestaat thans uit circa 25 personen. Zij houden zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering in aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, alsmede de coördinatie van due dilligence trajecten. 

Valuation Advisory

Het Valuation Advisory Team bestaat uit 30 personen, zij taxeren kantoren, winkelcentra, residential, logistieke objecten, hotels, zorgvastgoed of grond. Zij hebben veel ervaring met de taxatie van zowel single assets als van portefeuilles. Voor portefeuilles adviseren zij ook over portefeuillestrategie en leveren zij performance analyses. Dit doen zij onder andere voor banken, vastgoedfondsen, institutionele beleggers, multinationals en private / publieke opdrachtgevers

Capital Advisors

CBRE Capital Advisors bestaat uit 5 personen en biedt cliënten strategisch advies ten aanzien van (indirecte) beleggingsvraagstukken en/of marktproposities en werkt in dit kader samen met cliënten om de optimale oplossing te vinden ten aanzien van vastgoed en kapitaal gerelateerde behoeften. Naast strategisch advies aan beleggers bieden zij managers ondersteuning bij het structureren, positioneren en promoten van beleggingsproposities. 

Debt & Structured Finance

In Nederland bestaat het Debt & Structured Finance team uit 6 personen. Het team biedt een breed scala aan vastgoed financierings gerelateerde diensten aan diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Het team sluit nauw aan bij onze andere Europesen en Amerikaanse Debt & Structured Finance divisies.

CBRE 

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseert onze organisatie beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. Onze activiteiten bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research.

CBRE Nederland telt 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam onze cliënten van advies voorzien. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal. Stanplaats van het Traineeship is Amsterdam.

Meer informatie/solliciteren

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Wil je meer weten over werken bij CBRE? Kijk dan op www.werkenbijcbre.nl en reageer via de website op deze vacature.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures