STAGIAIR CAPITAL MARKETS – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: STAGIAIR CAPITAL MARKETS
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 15-08-2017
Ben jij die gedreven student die alle ins en outs wil leren over aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed?

Dan biedt ons Capital Markets team je de perfecte leerschool.

Wat ga je doen?

Denk jij dat een bank de grootste uitdaging is voor Financials? Ons Capital Markets biedt jou een mooie en afwisselende stage! Ons team houdt zich onder andere bezig met: 
  Advies en begeleiding van beleggers in aan- of verkooptrajecten, het opzetten van sale & leaseback constructies en het oplossen van diverse financieringsvraagstukken;
  Het leveren van een op maat gemaakt dienstenpakket, bestaande uit diverse werkzaamheden:  
–         haalbaarheidsanalyses van een belegging of financiering;
–         marketing en realisatie van een propositie; documentatie en financiële modellering;
–         commerciële onderhandelingen en uitbrengen van biedingen;
–         begeleiding van een due diligence proces en closing van de transactie.
  Realiseren van beleggingsdoelstellingen door nauw samen te werken met bankiers, accountants, financiële analisten, fondsmanagers en vastgoedprofessionals;
  Het netwerk van diverse beleggers verkennen, zoals: institutionele beleggers, sovereign wealth funds, private equity beleggers en family offices.

Wij bieden jou de kans om gedurende een periode van vier tot zes maanden binnen een dynamische en internationale organisatie je afstudeeropdracht uit te voeren en tegelijkertijd relevante werkervaring op te doen. Hierbij word je intensief begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je dan ook actief deel uitmaken van het team.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: 

 • ondersteunen van de consultants bij lopende aan- en verkooptransacties; 
 • opstellen van cash flow overzichten; 
 • analyseren van objecten en portefeuilles in alle vastgoedsectoren; 
 • ondersteuning bij het opstellen van pitches, verkoopstrategieën, informatie memoranda en andere presentaties; 
 • structureren van digitale datarooms en coördinatie van informatievoorziening; 
 • begeleiden/coördineren van bezichtigingen van objecten.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent een student in de laatste fase van je studie aan een, bij voorkeur financiële/economisch gerelateerde, opleiding op academisch niveau; 
 • Je hebt een sterke interesse in het commercieel onroerend goed;
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytische kwaliteiten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Wat hebben we jou te bieden?

Als stagiaire bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing)  jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. 

Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?

Wij houden ons bezig met de commerciële begeleiding en advisering in aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, alsmede de coördinatie van due dilligence trajecten. Ook adviseren wij onze opdrachtgevers bij vastgoedfinancieringen. We zijn een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Er wordt hard gewerkt, maar de successen worden ook zeker gevierd.

 
Wie wordt jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

 
Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze recruiter Elise van der Kallen beantwoordt ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures