Stagiair Development Services – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: Stagiair Development Services
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 12-11-2017

Ben jij die gedreven student die alle ins en outs wil leren over (her)huisvesting? Dan biedt ons Development Services team je de perfecte leerschool.

 

Wat ga je doen?

Denk jij dat de mooiste bouwprojecten alleen in de bouw voorkomen? Laat ons het tegendeel bewijzen.

Wij bieden jou de kans om gedurende een aantal maanden binnen een dynamische en internationale organisatie relevante ervaring op te doen, door het schrijven van een afstudeeronderzoek. Je wordt tijdens je stageperiode intensief begeleid door consultant met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed op het gebied van (her)huisvesting. Tijdens deze periode maak je actief deel uit van het team.

De afdeling Development Services adviseert beleggers/eigenaren van vastgoed bij de realisatie van herhuisvestingtrajecten binnen het commercieel vastgoed, veelal kantoren. In opdracht van de eigenaar van het vastgoed houden de consultants zich in projectteamverband bezig met het initiëren en begeleiden van de projectvoorbereiding zoals business cases, conceptontwikkelingen en haalbaarheidsstudies, het begeleiden van het ontwerpproces, het opstellen van het programma van eisen en het toezien op de aanbesteding en uitvoering van het project conform de gemaakte afspraken. Tijdens je stage zal je deze verschillende facetten van dichtbij meemaken.

 

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent Master student aan een (vastgoed gerelateerde) opleiding op academisch niveau (bij voorkeur van een Technische Universiteit);
  • Je beschikt over inhoudelijke bouwkundige vaardigheden;
  • Je hebt sterke interesse in het onroerend goed;
  • Je bent analytisch sterk en bent in staat zelfstandig een onderzoek op te zetten;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Als stagiaire bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante ervaring op te doen en jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

 

Wat wordt je team?

Het team bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van gebouwinstallaties, bouwkunde, architectuur, bouwkosten, duurzaamheid en brandveiligheid. Samen werken wij aan business cases. Het team werkt samen met weer andere teams, bestaande uit makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en herontwikkeling van commercieel vastgoed; plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren. Wij halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid. Ons motto luidt dan ook: “Werken bij CBRE is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

 

Wie wordt jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 75.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 450 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

 

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze recruiter Elise van der Kallen beantwoordt ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Elise van der Kallen
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures