Stagiair(e) Concepten – VORM

Bedrijf: VORM Holding B.V.
Functie: Stagiair(e) Concepten
Niveau: Student
Locatie: Papendrecht
Plaatsing: 13-04-2017

Wil jij graag werken bij een dynamische ontwikkelende bouwer?

VORM Holding B.V. is al bijna 100 jaar een familiebedrijf. Dit betekent dat er geopereerd wordt vanuit langdurige relaties en integrale verantwoordelijkheden. VORM is oorspronkelijk begonnen als een bouwbedrijf, omdat de term ” ontwikkelaar ” simpelweg niet bestond. Vandaag de dag focust VORM zich op gehele bouwsector : woningbouw, utiliteitsbouw, transformatie en renovatie.

Wij hebben de naam een slagvaardige projectontwikkelaar te zijn. We ontwikkelen niet om het ontwikkelen, maar taxeren nauwkeurig de wensen van bewoners en gebruikers.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een meer dan gemiddelde feeling met de markt. Regelmatig winnen wij met die ervaring én creativiteit selecties, en niet zelden voor meer dan gemiddelde projecten. Ook op eigen kracht verwerven we posities die in overleg met andere partners tot ontwikkeling worden gebracht. Vaak werken we samen met vaste partners. Of het nu gaat om kleine of om grote projecten: het doel is een verantwoord product realiseren met een aanvaardbaar risicoprofiel. Dat zijn we aan onze naam als ‘realisten in ontwikkeling’ verplicht.

Wil jij graag bijdragen aan het voorbereiden en winnen van die selecties? Wij bieden plek om werkervaring op te doen als werkstudent op de afdeling Concepten.

De functie

Je komt te werken op de afdeling Conceptontwikkeling en bent betrokken bij verschillende acquistitietrajecten, conceptontwikkelingen, voorbereiden van presentaties en andere taken.

Profiel

Je volgt een universitaire studie Bouwkunde, Real Estate of vergelijkbare studie en hebt affiniteit met  vastgoed. Resultaat behalen met oog voor kwaliteit is een van jouw drijfveren. De wijze waarop de resultaten worden behaald doe je op een zelfstandige en doortastende wijze met een hands on mentaliteit.

Enthousiast geworden?

We nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze website: www.vorm.nl

Voor eventuele vragen en/of om je interesse te tonen kun je contact opnemen met Joke Villanueva.

j.villanueva@vorm.nl of 078-6421340

Bedrijfsnaam: VORM Holding B.V.
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://vorm.nl
Alle vacatures