Stagiair(e) Development Services – CBRE

Bedrijf: CBRE
Functie: Stagiair(e) Development Services
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 08-11-2016

Voor de business unit Development Services zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste stagiair(e). Wij bieden jou de kans om gedurende een aantal maanden binnen een dynamische en internationale organisatie relevante werkervaring op te doen en eventueel je afstudeeropdracht uit te voeren. Hierbij word je intensief begeleid door consultants met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed op het gebied van (her)huisvesting. Tijdens je stageperiode zal je dan ook actief deel uitmaken van het team.

De afdeling Development Services adviseert beleggers/eigenaren van vastgoed bij de realisatie van herhuisvestingtrajecten binnen het commercieel vastgoed, veelal kantoren. In opdracht van de eigenaar van het vastgoed houden de consultants zich in projectteamverband bezig met het initiƫren en begeleiden van de projectvoorbereiding zoals business cases, conceptontwikkelingen en haalbaarheidsstudies, het begeleiden van het ontwerpproces, het opstellen van het programma van eisen en het toezien op de aanbesteding en uitvoering van het project conform de gemaakte afspraken. Tijdens je stage zal je deze verschillende facetten van dichtbij meemaken.

Functie-eisen

  • Je bent Master student aan een (vastgoed gerelateerde) opleiding op academisch niveau (bij voorkeur van een Technische Universiteit);
  • Je beschikt over inhoudelijke bouwkundige vaardigheden;
  • Je hebt sterke interesse in het onroerend goed;
  • Je bent analytisch sterk en bent in staat zelfstandig een onderzoek op te zetten;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
  • Je hebt een uitstekende kennis van het MS Office Pakket;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift;

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

Ons team

De business unit Development Services is gevestigd op het hoofdkantoor in Amsterdam en telt 30 medewerkers met een technische, bouwkundige en/of projectontwikkelingsachtergrond. Zij adviseren beleggers en financiers over het optimaliseren van hun vastgoed. Met als uiteindelijke doel een realistisch rendement door een solide exploitatie of succesvolle verkoop ervan. Naast technische advisering en planvorming zijn zij ook verantwoordelijk voor projectmanagement van renovatie of herontwikkeling van kantoren, winkel- en logistiek vastgoed.

CBRE

CBRE is wereldwijd marktleider op het gebied van vastgoedadvisering. Met ongeveer 70.000 werknemers, verdeeld over circa 500 kantoren adviseert onze organisatie beleggers, financiers en eindgebruikers van vastgoed. Onze activiteiten bestaan uit strategische advisering bij aan- en verhuurtransacties en aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, taxaties, strategisch huisvestingsadvies, overall project- en bouwmanagement, interieurontwerp, facility management, property en asset management, technisch en financieel advies en research.

CBRE Nederland telt meer dan 450 medewerkers die vanuit vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht onze cliƫnten van advies voorzien. Het leveren van integrale dienstverlening gebaseerd op kwaliteit en kennis van de markt staat bij ons centraal.

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Reageer dan op deze vacature https://www.werkenbijcbre.nl/

 

 

Bedrijfsnaam: CBRE
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: https://www.werkenbijcbre.nl/
Alle vacatures