Stagiair(e) Portfoliomanagement – Woonstad Rotterdam

Bedrijf: Woonstad Rotterdam
Functie: Stagiair(e) Portfoliomanagement
Niveau: Student
Locatie: Rotterdam
Plaatsing: 08-09-2016

 

Woonstad Rotterdam is op zoek naar een Stagiair(e) Portfoliomanagement! Woonstad Rotterdam is een van de grootste woningcorporaties van Nederland, en we zijn, met Stadswonen, ook de grootste studentenhuisvester van Rotterdam. We beheren een portefeuille van ruim 55.000 woningen met een waarde van bijna €4 miljard in 38 Rotterdamse wijken. We werken aan hoogwaardige en innovatieve gebiedsontwikkelingen en ontwikkelen jaarlijks 400 tot 600 nieuwbouwwoningen. Daarmee investeren we ruim 150 miljoen in zowel nieuwbouw als onderhoud van bestaande woningen.

Binnen de afdeling ligt de nadruk op het analyseren van de huidige en toekomstige vastgoedprestaties. Welke type woningen sluiten het beste aan bij de woonwensen en demografische ontwikkelingen in de toekomst? Moeten we meer gaan verkopen, meer bijbouwen of meer aan onderhoud uitgeven? Om hierachter te komen moeten analyse- en sturingstools ontwikkeld worden. Jij gaat aan de slag om na te denken hoe we optimaal kunnen gaan sturen met de data die we hebben en adviseert het team over de uitkomsten van de analyses.

Ben jij geïnteresseerd in strategisch portefeuillebeheer en wil jij werken bij een van de grootste woningcorporaties van Nederland? Kijk dan snel hier voor meer informatie over de vacature en Woonstad Rotterdam!

Bedrijfsnaam: Woonstad Rotterdam
Adres hoofdkantoor: Rochussenstraat 21
3015 EA Rotterdam
Nederland
Postadres: Rochussenstraat 21
3015 EA Rotterdam
Nederland
Contactpersoon: Kay Schellen (Manager Portfolio, 06 54 21 49 83)
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.woonstadrotterdam.nl/Home
Alle vacatures