Stagiair(e) Projectontwikkelaar – SENS real estate

Bedrijf: SENS real estate
Functie: Stagiair(e) Projectontwikkelaar
Niveau: Student
Locatie: Den Haag
Plaatsing: 18-08-2016

 

SENS real estate is op zoek naar een gemotiveerde commerciële stagiaire(e)!  SENS real estate is als binnenstedelijke (her-) ontwikkelaar actief in de economisch sterke stedelijke gebieden in Nederland met als aandachtsgebied de vier grote steden. Wij geloven dat de sleutel tot ons succes is gelegen in een intensieve samenwerking tussen gebruiker, investeerder en de gemeente in een vroeg stadium van onze projecten.

SENS groeit! Door de combinatie van creativiteit, netwerk, vastberadenheid, aanpak en kennis van vastgoed is SENS er in enkele jaren in geslaagd een belangrijke partner te worden in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland.

Wij bieden jou de kans om relevante werkervaring op te doen als stagiair in de functie ‘stagiair projectontwikkelaar’. Je werkt aan allerlei vastgoedvraagstukken. Zo zal je betrokken worden bij verschillende acquisitietrajecten, conceptontwikkelingen, marktonderzoeken, het opzetten van financiële haalbaarheidsanalyses en het voorbereiden van presentaties en andere taken

Ben jij gedreven en wil jij je inzetten binnen een vernieuwende binnenstedelijke (her-)ontwikkelaar? Kijk dan snel hier voor meer informatie over de vacature en SENS real estate!

Bedrijfsnaam: SENS real estate
Adres hoofdkantoor: Pr. Beatrixlaan 582 (WTC Den Haag)
2595 BM DEN HAAG
Nederland
Postadres: Pr. Beatrixlaan 582 (WTC Den Haag)
2595 BM DEN HAAG
Nederland
Contactpersoon: A. Salemi
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.sensrealestate.nl/
Alle vacatures