Stagiair(e) Redevelopment – PingProperties

Bedrijf: PingProperties
Functie: Stagiair(e) Redevelopment
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam
Plaatsing: 02-03-2017

Ambities als projectontwikkelaar? Geef jouw carrière een vliegende start met deze werkstage. Je krijgt de kans om zelfstandig een kantoorgebouw in het centrum van Rotterdam te transformeren naar woningen. Enthousiast? Lees verder! 

Bedrijfsomschrijving 

PingProperties ontwikkelt onroerendgoedfondsen in Nederland, waarin een select aantal strategische investeringspartners deelneemt. Met deze investeerders bouwen wij een intensieve samenwerking op, waarbij zij kunnen vertrouwen op onze kwaliteiten. PingInvestors, tevens het management van PingProperties, is één van de mogelijke investeringspartners. 

Met een gedegen track record, een enthousiast team en ruim 25 jaar professionele ervaring in de onroerend goed markt, heeft PingProperties een sterke positie en kritische massa opgebouwd. 

PingProperties heeft op dit moment circa 800 miljoen euro aan onroerend goed in portefeuille en is gevestigd in Amsterdam met circa 25 professionals in dienst. Onze manier van werken kenmerkt zich door transparante communicatie, creatieve oplossingen en slagvaardigheid. Dat zijn onze kernwaarden. 

Duurzame transformaties 

Wij zien dat de beleggingswaarde van gebouwen steeds meer bepaald wordt door locatie, functie en het duurzame karakter in relatie tot de tevredenheid van gebruikers. In de loop der jaren heeft PingProperties dan ook bewezen een scherpe blik te hebben voor kansrijke, rendabele revitalisaties. Zo transformeerde PingProperties vorig jaar onder meer kantoorgebouw Trappenburch in het centrum van Utrecht. Een ander mooi voorbeeld is de succesvolle herbestemming en duurzame transformatie van gebouw Skymaster op Schiphol. Dit voormalige kantoorpand van de Immigratie en Naturalisatiedienst transformeerden wij tot het Tulip Inn Amsterdam Airport hotel.  

 Voor ons complex Eudokiaplein zijn wij nu op zoek naar een Stagiair Redevelopment. 

 Functieprofiel 

Eudokiaplein is gevestigd in Rotterdam op 10 minuten afstand van het Centraal Station. Het complex bestaat uit een winkelpassage, een welzijn- en zorgcomplex en een ondergelegen parkeergarage met 218 parkeerplekken. Eudokiaplein is verhuurd aan 18 organisaties, waarvoor in totaal circa 600 personen werkzaam zijn. Het winkelcentrum, in 2012 ge-upgrade, heeft een zeer sterke huurdersmix door de vestiging van onder meer Albert Heijn, Aldi en Kruidvat. Eudokiaplein is met een jaarlijkse omzet van circa € 35 miljoen en een bezoekersaantal van circa 55.000 bezoekers per week, het drukst bezochte buurtwinkelcentrum van Rotterdam. 

In het welzijn- en zorgcomplex (kantoordeel van Eudokiaplein) neemt echter de leegstand toe, omdat de vraag naar kantoorruimte daalt. PingProperties wil daarom het kantoorgedeelte (gefaseerd) herontwikkelen naar een nieuwe functie met als doel ‘wonen’. 

Als Stagiair Redevelopment werk je in eerste instantie aan het ontwerp en het ontwikkelplan teneinde een concrete business case op te stellen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het vergunningstraject en de bouwaanvraag bij de Gemeente Rotterdam om vervolgens het aanbestedingstraject bij aannemers te coördineren. Je krijgt daarbij coaching en begeleiding vanuit ons team in Amsterdam, , maar je zult regelmatig afspraken hebben in Rotterdam.  

Indien jouw stage succesvol wordt afgerond, bestaat tevens de mogelijkheid om een vast dienstverband aan te gaan bij PingProperties. 

 Kennis en ervaring 

  • HBO/WO werk- en denkniveau; 
  • Ervaring met Autocad en Excel; 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

 Persoonsprofiel 

  • Je bent accuraat en communicatief vaardig; 
  • Je kunt goed zelfstandig werken; 
  • Je neemt verantwoordelijkheid; 
  • Je hebt een sterk analytisch en tegelijkertijd hands-on. 

Meer informatie/solliciteren

Ben jij geïnteresseerd om zelfstandig deze (her)ontwikkelingsopgave aan te gaan? Mail of bel dan naar Chantal van Klingeren via cvanklingeren@pingproperties.com of +31 (0)20 564 04 20.  

 

 

 

 

Bedrijfsnaam: PingProperties
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://pingproperties.com
Alle vacatures