Stagiair(e) Research & Consultancy – Colliers International

Bedrijf: Colliers International
Functie: Stagiair(e) Research & Consultancy
Niveau: Student
Locatie: Amsterdam, Nieuwegein of Den Bosch
Plaatsing: 10-11-2016

Wij zijn op zoek naar stagiair(e) Vastgoed om ons Research & Consultancy team te versterken!

Het Research & Consultancy team van Colliers International bestaat uit vijf medewerkers en is onderdeel van een groot netwerk van researchers wereldwijd. Daarnaast is research het interne kenniscentrum van Colliers International Netherlands en intensief betrokken bij de diverse specialisaties van Colliers International. Naast kennis staat innovatie hoog in het vaandel en zijn we continu bezig om kennis aan innovatie te koppelen. Zo bieden wij oplossingen op de meest uitdagende, complexe en lastige opgaves.

Wat houdt de stage in?

De meewerkend stagiair(e) onderzoekt relevante onderwerpen in de vastgoedmarkt en combineert dit waar mogelijk met “innovatie”. Daarnaast ondersteun je het researchteam met het vervaardigen van rapporten, analyseren van data, het up-to-date houden van de database, vernieuwing en het veelvuldig brainstormen over allerlei onderwerpen gerelateerd aan de vastgoedsector. De stageplek is per direct beschikbaar en voor minimaal 3 maanden. De standplaats is in overleg (Amsterdam, Nieuwegein of Den Bosch).

Wat zijn de stage vereisten?

De stage is bedoeld voor studenten in de laatste jaren van een universitaire opleiding. Je precieze studieachtergrond maakt ons niet uit. We streven naar diversiteit, omdat juist dit zorgt voor interessante ideeën, waarbij wordt geredeneerd vanuit verschillende invalshoeken. Logisch redeneren, een actieve houding om iets diepgaand uit te zoeken, ondernemerschap, innovatief zijn en kennis van data- analyse zijn de belangrijkste kernkwaliteiten die wij stellen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een duidelijke motivatie/passie hebt voor research.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan relevante onderzoeken en innovatieve oplossingen van Colliers International.
  • Begeleiding bij het opstellen van de onderzoeksopzet en de uitwerking van je onderzoek.
  • Toegang tot de databases van Colliers International met relevante marktinformatie.
  • De kans om een bijdrage te leveren aan allerlei projecten en rapporten, ook samen met andere afdelingen zoals Corporate Solutions, Asset Development, Vastgoedmanagement, Capital Markets en Valuations.
  • Een marktconforme vergoeding.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bart Stek (tel. nr. +31 6 22 39 54 07). Ben je geïnteresseerd, stuur dan per e-mail je sollicitatie met curriculum vitae naar nl.sollicitatie@colliers.com

Over Colliers

Colliers International (NASDAQ: CIGI; TSX: CIG) is wereldleider op het gebied van vastgoedservices. Met meer dan 16.000 professionals die opereren vanuit 554 kantoren in 66 landen levert Colliers International wereldwijd diensten aan vastgoedgebruikers, eigenaren en investeerders met afdelingen op het gebied van agency, asset & property management, consultancy, corporate real estate solutions, facility management, hotels, investments, project management, retail, research, valuation & advisory en workplace innovation. 

Onze professionals maken een verschil door te denken en te handelen als ondernemers. Met onze service excellence cultuur en ons gevoel voor initiatief creëren we kansen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Colliers International is voor het elfde achtereenvolgende jaar opgenomen in de global outsourcing top-100 van de International Association of Outsourcing Professionals, vaker dan elke andere internationale vastgoedadviseur.

Bedrijfsnaam: Colliers International
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: nl.sollicitatie@colliers.com
Alle vacatures