Traineeship – Fakton

Bedrijf: Fakton
Functie: Traineeship
Niveau: Junior
Locatie: Rotterdam
Plaatsing: 19-02-2018

Traineeship

#thisiswhatwedo


Wil jij je vastgoedcarrière beginnen op hoog niveau? Dan is een traineeship bij Fakton iets voor jou!

Fakton is een onafhankelijk vastgoedadviesbureau. Onze missie is dat wij een beslissende bijdrage willen leveren aan het creëren van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties.

Onze opdrachtgevers worden geconfronteerd met complexe ontwikkelings-, beleggings-, en financieringsopgaven en behoren tot de belangrijkste spelers in de Nederlandse en internationale vastgoedmarkt. Onze klanten verwachten van ons maatwerk, uitmuntende kwaliteit en creativiteit om voor hen duurzame projecten te realiseren. Hierbij wordt een beroep gedaan op onze diepgaande vastgoedkennis en ons scherpe oog voor financiële kwaliteit.

 

Als trainee bij Fakton Consultancy rouleer je gedurende een à twee jaar tussen de verschillende servicelines van ons bureau. Daarbij werk je direct samen met één van de partners. Zo leer je Fakton en de markten waarin wij opereren, kennen. Naast het werken aan projecten bieden wij je interne en externe opleidingen via onze Fakton Academy en de Fakton Business School. Na je traineeship maak je in overleg met de partners een keuze voor één van de servicelines en ontwikkel jij je skills en expertise in de markt die het beste past bij jou als persoon.

 

Wij zoeken trainees die:

  • Een afgeronde academische opleiding hebben met uitmuntende studieresultaten (bijvoorbeeld Economie, Econometrie, Finance, Business Administration, Real Estate Studies of Bouwkunde).
  • Niet meer dan één jaar werkervaring hebben en affiniteit hebben met vastgoed.
  • Commerciële kansen signaleren en er naar handelen.
  • Een ambitieuze instelling hebben, voor zichzelf uitdagende doelstellingen formuleren en voortdurend werken aan de verbetering van eigen werk.
  • De belangen van de klant optimaal willen behartigen.
  • Met gedrevenheid en teamplay de beste resultaten willen bereiken.
  • Tijdens de opleiding diverse nevenactiviteiten hebben verricht, zoals extra stages in binnen- of buitenland, of als lid van een commissie van een studie- of studentenvereniging of tijdens studie een eigen bedrijf hebben opgericht.

 

Jouw carrièrepad

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire teams. In een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Elkaar continue feedback geven hoort hier ook bij. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken wij graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels en onze jaarlijkse studiereis. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties maar zeker ook voor onze mensen. Toptalent kan snel promotie maken. Bovendien bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede leaseautoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

 

Interesse?

Spreekt een traineeship bij Fakton je aan en voldoe jij aan deze criteria, dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je CV met studie­resultaten, pasfoto en motivatiebrief naar traineeship@fakton.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Jaquet via hr@fakton.com of bellen naar +31110 300 6000.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsnaam: Fakton
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon: Patricia Jaquet
E-mail: [javascript protected email address]
Website:
Alle vacatures