Traineeship – Fakton

Bedrijf: Fakton
Functie: Traineeship (re)development
Niveau: Student
Locatie: Rotterdam
Plaatsing: 21-03-2017

 

Start jouw carrière bij Fakton in Rotterdam!

Fakton is een onafhankelijk vastgoedadviesbureau. Onze opdrachtgevers worden geconfronteerd met complexe ontwikkelings-, beleggings-, en financieringsopgaven en behoren tot de belangrijkste spelers in de Nederlandse en internationale vastgoedmarkt. Onze klanten verwachten van ons maatwerk, uitmuntende kwaliteit en creativiteit om voor hen duurzame projecten te realiseren. Hierbij wordt een beroep gedaan op onze diepgaande vastgoedkennis en ons scherpe oog voor financiële kwaliteit.

Voor de Service Line (re)development zijn wij op zoek naar een ambitieuze, enthousiaste trainee. Bij (re)development werk je mee aan het creëren, contracteren, ontwikkelen en managen van ontwikkelprojecten en transformatieopgaven. Bovendien leer je hoe je een  business case opstelt voor een project- of een gebiedsontwikkeling. Zo maak je snel kennis met de markt waarin (re)development opereert.

Wij zoeken een trainee die:

  • Een afgeronde academische opleiding heeft met uitmuntende studieresultaten (Management in The Built Environment, Construction Management & Engineering of Real Estate Studies).
  • Niet meer dan één jaar werkervaring heeft en affiniteit met vastgoed.
  • Een ambitieuze instelling heeft, voor zichzelf uitdagende doelstellingen formuleert en voortdurend werkt aan de verbetering van eigen werk.
  • De belangen van de klant optimaal wil behartigen.
  • Met gedrevenheid en teamplay de beste resultaten wil bereiken.
  • Tijdens de opleiding diverse nevenactiviteiten heeft verricht, zoals extra stages in binnen- of buitenland, of als lid van een commissie van een studie- of studentenvereniging of tijdens studie een eigen bedrijf heeft opgericht.

Je carrièrepad

Je werkt met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s, vaak in multidisciplinaire teams. In een open, informele bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen initiatief. Wij hebben passie voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen. Elkaar continue feedback geven hoort hier ook bij. Naast het werken aan projecten bieden wij je interne en externe opleidingen via onze Fakton Business School. Behalve de evenwichtige ‘work-hard’-mentaliteit maken wij graag tijd voor vele #faktonhappiness momenten, zoals borrels en onze jaarlijkse studiereis. #faktonmovesyourworld geldt niet alleen voor onze relaties maar zeker ook voor onze mensen. Toptalent kan snel promotie maken.

Bovendien bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een goede leaseregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling.

Word jij uitgedaagd door deze functie?

Neem dan vandaag nog contact op met ons voor een kennismaking. Stuur je CV met studieresultaten en jouw motivatie naar traineeship@fakton.com Voor meer informatie over Fakton kun je ook terecht op onze website www.fakton.com 

Bedrijfsnaam: Fakton
Adres hoofdkantoor:

Postadres:

Contactpersoon:
E-mail: [javascript protected email address]
Website: http://www.fakton.com
Alle vacatures